Bouwen of verbouwen?
Wij informeren je graag.

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Infosessie

Ga je (ver)bouwen of speel je met het idee om je woning grondig te isoleren! Dan hebben we goed nieuws. Regelmatig organiseert IsoGroup infosessies om bouwers of verbouwers te informeren over verschillende thema’s.

Zo organiseerden wij in het verleden infosessies met als thema’s:

  • “Isoleren en ventileren: Wat zijn de wettelijke normen”
  • “Welke taken heeft een EPB-verslaggever”

De IsoGroup vindt het zijn taak om kandidaat bouwers/verbouwers optimaal en vooral correct te informeren!

Wij nodigen tijdens onze sessies vaak experten uit die je op een onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde manier duidelijk en op een begrijpbare manier alles kunnen uitleggen en op al je vragen kunnen antwoorden.

Wij zien als onze missie en hopen zo, samen met de overheid, de klimaatdoelstellingen van 2050 te helpen behalen.

Wens je op de hoogte gehouden te worden wanneer IsoGroup zijn volgende infosessie organiseert. Schrijf je dan hier in en we nodigen je graag via mail uit op het ogenblik dat we een volgende IsoGroup-infosessie laten doorgaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.