IsoStone spuitkurk

Gevelbekleding Antwerpen

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Gevelbekleding Antwerpen

Gevelisolatie steenstrips, gevelbepleistering, buitenbepleistering, crepi, gevelbekleding, gevelrenovatie, …

Gevelbepleistering & buitenbepleistering (Crepi)

Buitenbepleistering of gevelbepleistering wint steeds meer en meer aan populariteit in regio Antwerpen.

Qua architectuur geeft het een strakke uitstraling bij moderne woningen, maar het is ook uitstekend geschikt om complexe gevels te bekleden: bogen, overkragingen, …

Gevelisolatie steenstrips

Bij gevelisolatie met steenstrips komt er heel weinig breekwerk aan te pas.

Gevelbekleding met steenstrips in combinatie met isolatiemateriaal zijn ideaal voor een flinke besparing op energie en een veel betere muurisolatie van jouw woning in Antwerpen. Na-isolatie aan de buitenzijde is de enig manier van isoleren waarbij koudebruggen worden uitgesloten.

Gevelbekleding & gevelrenovatie

Gevelbekleding & gevelrenovatie is al meer dan 15 jaar onze specialiteit in Antwerpen. Wij kunnen je op vlak van gevelbekleding, gevelbepleistering, steenstrips, spuitkurk en gevelisolatie een totaal service bieden:

gaande van objectief advies, kwalitatieve plaatsing, Belgische topmaterialen en 10 jaar garantie van IsoStone op jouw project in Antwerpen.

Offerte?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.