Crepi - Hout

Gevelbekleding
Hout, beplatingen of aluminium

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Gevelbekleding

Gevelbekledingen heb je in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een afwerking met hout (ceder, thermowood, tropisch hout, enz), met decoratieve harde beplatingen (type cementvezel, formica, enz), met keramische bekleding, met aluminium panelen of nog met veel meer andere mogelijkheden.

De uitvoeringen en oplossingen voor je gevel zijn dus eindeloos. IsoStone werkt onafhankelijk van fabrikanten en zoekt samen met jou naar de mooiste materialen! Op zoek naar gevelbekleding in natuursteen? Kijk dan ook eens naar onze steenstrips.

Gevelbekledingen worden meestal op een verluchte onderstructuur voorzien omdat de plaatmaterialen achteraan moeten kunnen opdrogen om verrotting tegen te gaan.

Onze adviseur weet jou perfect te informeren en te adviseren over de talloze producten die er op de markt zijn en kan samen bepalen of het product geschikt is voor jouw nieuwe gevel of jouw gevelrenovatie! Zo onderzoeken we telkens met u wat de beste combinatie tussen geschikte gevelbekleding en effectieve isolatie is.

Gevelbekleding laten plaatsen

Gevelbekleding wordt op een houten of metalen onderstructuur aangebracht. Het is dus een semi-open systeem. Als je werkt met platen of planken dienen deze steeds achteraan te worden geventileerd, om verroesting of verrotting tegen te gaan.

IsoStone - equitone

Van aluminium tot houten gevelbekleding

Op de onderstructuur kunnen we met heel wat materialen als eindlaag werken. Zo kan je kiezen voor de natuurlijke uitstraling van hout. Tropische houtsoorten of speciaal thermisch gedroogd inlands hout zijn het meest aangewezen. De keuze van de houtsoort is afhankelijk van het budget dat je wil spenderen en de stijl die je aan je project wil geven.

Samen met onze adviseur ontdek je de vele mogelijkheden van hout!

We kunnen zelfs je nieuwe garagepoort integreren in de door jou gekozen gevelmaterialen.

Gevelbekleding offerte?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vezelcement, HPL, steenvezels en meer

Of je kan opteren voor grotere platen, zoals vezelcement (type eternit) of HPL/Formica (type trespa, fundermax), Steenvezels (type Rockpanel), enz
Wij kunnen ook het project bekleden met decoratieve aluminium panelen.

In samenwerking met IsoStyle (ramen en deuren) (zusterbedrijf uit de IsoGroup), kunnen we zelfs jouw nieuwe garagepoort integreren in de door jou gekozen gevelmaterialen. Zodat de garagepoort deel uitmaakt van je gevel! Mooi toch.

IsoStone - Rockpanel

Bekijk onze Gevelbekleding REALISATIES

Jelle Caers, Putte

Onze woning uit 1975 had een volledige renovatie nodig. Spouwmuurisolatie bleek al snel geen optie. Zouden we de façade dan moeten afbreken? Bij een zoektocht op het internet botsten we op IsoStone. Verkoper Niels overtuigde ons met gedetailleerde informatie, onder andere met info uit een artikel van de KUL, dat de buitengevel bekleden met 14 cm isolatiemateriaal en een crepi afwerking een eenvoudigere oplossing was die dezelfde energetische waardes bood. Omdat het een stevige ingreep was, kwam Niels enkele keren op plaatsbezoek. Wij bezochten ook de toonzaal.

Er zijn veel details waar je moet over beslissen, zoals de kleur, de korrelgrootte van de kiezel, enzovoort. Dat moet je ‘gezien’ hebben. We bezichtigden ook enkele referentiewoningen in de buurt. Met een gedetailleerde offerte voor gevelbekleding onderscheidt IsoStone zich duidelijk van de andere partijen in de markt. Bij de start van de werken kwam onze projectmanager ter plaatse om de finale opmetingen te doen en de laatste details te bekijken.

Zo bleken er scheuren in de gevel, die IsoStone extra verankerde, en voegden we nog een constructie toe voor een carport die we in de toekomst gaan plaatsen. Van een façademuur naar een witte gevel, het resultaat overtreft niet alleen esthetisch mijn verwachtingen, ook alle hoekjes en kantjes zijn tot in de details afgewerkt.

IsoStone is een correcte bouwpartner die communicatief sterk is in alle interacties voor, tijdens en na de bouwwerken. De prijs die we hier voor betaalden, lag trouwens sterk in de buurt van de andere partijen die we bevraagd hebben.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.