Aangenaam wonen. Genieten.
Dat wil jij toch ook?

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Ramen en deuren

Bij IsoStyle krijg je advies op mensenmaat. Zo creëren we samen een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning.

IsoGroup, jouw specialist voor gevel, ramen en deuren.

IsoStyle - Ramen

Ramen

Ramen die mooi bij je woning passen. Die vind je bij IsoStyle. Jouw adviseur helpt je bij de juiste keuze, in pvc, aluminium of hout. Je duikt in het ruime gamma aan kleuren en stijlen. Je verhoogt je wooncomfort door onze ramen met goede thermische en akoestische isolatiewaarden. We helpen je ook bij het maken van de juiste keuze voor beglazing en ventilatie. Kwaliteit gegarandeerd, ook in afwerking en plaatsing.

IsoStyle - Deuren

Deuren

Veilige deuren. Knappe deuren. Bij IsoStyle ben je aan het juiste adres. Je adviseur leidt je door de wonderlijke wereld van buitendeuren in pvc, aluminium of hout.

IsoStyle - Schuifdeuren en schuiframen

Schuifdeuren en schuiframen

Je binnen- en buitenruimte harmonieus in elkaar laten overvloeien, dat realiseer je met schuiframen. We laten je kennismaken met de uitgebreide keuzemogelijkheden in pvc en aluminium in tal van kleuren en stijlen. IsoStyle werkt alleen met comfortabele hefschuifraamsystemen.

Sectionale poort

Automatische garagepoorten op jouw maat

Een garagepoort drukt zijn stempel op de uitstraling van je woning. Met een sectionale poort bespaar je niet alleen plaats, deze poort biedt ook een uitstekende warmte-isolatie dankzij de thermisch onderbroken panelen.

IsoStyle rolluiken

Accessoires voor ramen en deuren

De juiste accessoires verhogen niet alleen de uitstraling van je huis, maar ook je wooncomfort en veiligheidsgevoel. Laat je daarom goed adviseren door IsoStyle. Rolluiken, vliegenramen en screens (zonnewering): je adviseur overloopt alle mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

IsoStyle ramen en deuren

Isolatie van ramen en deuren

Het isoleren van schrijnwerk situeert zich op 3 niveau’s.

Zo zijn de isolatiewaarden van de raamprofielen en van het glas vaak genoemd als het over isoleren van buitenschrijnwerk gaat. Maar heel vaak wordt een correcte plaatsing vergeten.

Jonas Merckx & Celien Van Looy, Herenthout

De architect tekende de gevelafwerking van onze droomwoning – een moderne, strakke nieuwbouw – met crepi en steenstrips van lichtgrijze natuursteen en een laag van 18 cm isolatiemateriaal. Een betrouwbare partner om dit uit te voeren, vonden we in IsoStone. Verkoper Carl zorgde voor een deepdive in het grote aanbod waarbij hij een sterk adviserende rol opnam. Welke tinten en structuren passen bijvoorbeeld mooi bij elkaar. Maar ook, de door ons gekozen steenstrips zijn bijvoorbeeld heel onregelmatig, wat een visueel probleem geeft bij de afwerking van de hoeken van de woning.

Carl van IsoStone stelde voor om een afwerking te voorzien in zwarte aluminium, in eenzelfde ralkleur als onze ramen en deuren. Dat geeft een zeer fijn eindresultaat. Straf hoe ze op de details letten bij IsoStone. Met onze projectmanager hadden we een vergelijkbare open relatie tijdens de uitvoering. Hij hielt ons van alles goed op de hoogte, communiceerde rechtstreeks als er iets afweek en gaf meteen een oplossing mee.

De gevelbekleding is helemaal uitgevoerd volgens het plan, en het eindresultaat vinden we beter dan verwacht. De vakmannen hebben de crepi zeer strak afgewerkt. Dat oog voor detail zie je duidelijk, zeker wanneer de felle zon er op schijnt. En dat is heel straf, want vaak zie je minder zorgvuldige afwerkingen. IsoStone levert kwaliteit, het gaat vooruit op de werf en alles is pico bello afgewerkt. Wij zijn fan!

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.