Voldoe je aan de voorwaarden?
Vraag je premie aan

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Premies gevel en isolatie

Isoleren kan op vele manieren

Zo kan je kiezen voor een isolatie aan de binnenzijde van je woning, een isolatie via de bestaande spouwmuur of isoleren aan de buitenzijde van de woning.

Isoleren aan de buitenzijde

Isoleren aan de buitenzijde is kwalitatief de betere oplossing. Door de woning volledig in te pakken met een aangepaste isolatie, kan je naadloos gaan isoleren! Dit is met voorsprong de beste oplossing en ideale oplossing. IsoGroup zocht reeds de beste isolatietoepassing voor jou uit.

Isolatiematerialen zijn afhankelijk van de gevelmaterialen

Afhankelijk van de gekozen gevelmaterialen, zal er ook de juiste isolatiematerialen worden aangeboden. Zo zal er bij een houten gevel andere isolatie dienen te worden gebruikt dan bij een toepassing met crepi of spuitkurk.

Bij daken zijn er ook verschillende mogelijkheden afhankelijk van de uitvoering. De isolatiewaarden van het glas en de keuze van de profielen, zijn dan weer bepalend voor de isolatienorm die je wenst te behalen in je project!

Energiepremie

Bij een renovatie van je woning kan je een energiepremie bekomen via je netbeheerder. Uiteraard dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Premie bij het isoleren van je buitenmuur

Voor een isolatie van minimum 10 cm aan de buitenzijde en geplaatst door een aannemer, krijg je vanaf 2021 een bedrag van 30 EUR per m². Het premiebedrag is gebaseerd op het werkelijk geïsoleerde oppervlak van de woning (aantal vierkante meters). Het moet gaan om naisoleren van een bestaande buitenmuur. En de RD waarde van het isolatiemateriaal (warmteweerstand) moet minimaal een R-waarde 3 W/m2K voorzien.

Premie voor het plaatsen van dubbele beglazing

Voor het plaatsen van dubbel beglazing krijg je dan weer 16 EUR per m² vanaf 2021 , wel dient het glas een minimale Ug -waarde van 1.0 W/m2K te hebben.

Offerte?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Premie voor het plaatsen van dakisolatie

Voor daken krijg je dan weer een premie van 4 EUR per m² voor een minimale minimaal een R-waarde 4,5 W/m2K . Heel wat technische info, onze adviseur helpt je graag om dit te verduidelijken.

Voor het bekomen van deze premies bezorgt IsoGroup jou de nodige attesten, na beëindiging van de werken.

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.