Project IsoStone Crepi & hout Eppegem

Crepi, Hout, Aluminium
schrijnwerk in Eppegem

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Jelle Caers, Putte

Onze woning uit 1975 had een volledige renovatie nodig. Spouwmuurisolatie bleek al snel geen optie. Zouden we de façade dan moeten afbreken? Bij een zoektocht op het internet botsten we op IsoStone. Verkoper Niels overtuigde ons met gedetailleerde informatie, onder andere met info uit een artikel van de KUL, dat de buitengevel bekleden met 14 cm isolatiemateriaal en een crepi afwerking een eenvoudigere oplossing was die dezelfde energetische waardes bood. Omdat het een stevige ingreep was, kwam Niels enkele keren op plaatsbezoek. Wij bezochten ook de toonzaal.

Er zijn veel details waar je moet over beslissen, zoals de kleur, de korrelgrootte van de kiezel, enzovoort. Dat moet je ‘gezien’ hebben. We bezichtigden ook enkele referentiewoningen in de buurt. Met een gedetailleerde offerte voor gevelbekleding onderscheidt IsoStone zich duidelijk van de andere partijen in de markt. Bij de start van de werken kwam onze projectmanager ter plaatse om de finale opmetingen te doen en de laatste details te bekijken.

Zo bleken er scheuren in de gevel, die IsoStone extra verankerde, en voegden we nog een constructie toe voor een carport die we in de toekomst gaan plaatsen. Van een façademuur naar een witte gevel, het resultaat overtreft niet alleen esthetisch mijn verwachtingen, ook alle hoekjes en kantjes zijn tot in de details afgewerkt.

IsoStone is een correcte bouwpartner die communicatief sterk is in alle interacties voor, tijdens en na de bouwwerken. De prijs die we hier voor betaalden, lag trouwens sterk in de buurt van de andere partijen die we bevraagd hebben.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.