Download gratis jouw exemplaar

Ramen en deuren realisaties

Sectionale poorten realisaties

Gevel realisaties

Download gratis jouw exemplaar

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoonnummer
Opmerking
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

+200 werven per jaar

Inspiratiegids lezen

Doorheen de jaren hebben we verschillende gezinnen en bedrijven voorzien van een goede service. In onze inspiratiegids vind je een selectie van onze recentste realisaties.Heb je na het lezen van de inspiratiegids vragen over een van de uitgewerkte realisaties? Neem gerust contact op met een van onze experten. Ze nemen je graag mee door het verbouwing proces.

Gamma

Onze diensten

Elk dak is uniek en vraagt om een specifieke bescherming. Het Ravaproof-gamma is beschikbaar in drie varianten: Emerald, Diamond en Ruby. Premium brand bitumen, elk met hun eigen samenstelling en toepassing. Ontdek het assortiment!

Toplaag

De Ravaproof toplagen zijn samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen met een glasvezel-polyester inlage. Het bovenoppervlak is afgewerkt met zand en zwarte of witte leislag, de onderkant is afgewerkt met een wegbrandfolie.

Onderlaag

De Ravaproof onderlagen zijn samengesteld uit plastomeer (APP) bitumen. Het bovenoppervlak is afgewerkt met PE-folie, de onderkant is beschermd met niet-geweven polyester.

Dampscherm

De Ravaproof waterdichtingsmembranen zijn samengesteld uit elastomeer (SBS) bitumen versterkt met niet-geweven polyester. Met verschillende koude buigen is er voor iedere klus een ideaal Ravaproof dampscherm.

Toepassingen

Ravaproof, kwalitatieve waterdichting met eindeloze mogelijkheden

Daken

Daken

Renovatie of nieuwbouw? Ravaproof biedt een gamma aan toplagen, onderlagen en dampschermen voor al uw platte daken.

Met Ravaproof kan u kiezen voor een éénlaags of meerlaags dakbedekkingsysteem. De membranen kunnen mechanisch bevestigd worden of gelast met de vlam. U kiest het zelf. Speciaal voor klimaatdaken en energiedaken heeft Ravaproof een membraan met witte leislag in haar gamma, met een hoge RSI waarde. Sterke, soepele membranen voor een gegarandeerde waterdichting!

services image

Kelders, funderingen en ondergrondse ruimtes

Kelder waterdicht maken? Ravaproof beschermt ondergrondse betonconstructies tegen grondwaterdruk.

Kelders, funderingen en andere ondergrondse ruimtes worden permanent omringd door vocht. Doordat het grondwater druk uitoefent op de zijkanten van de muren, bestaat het risico op waterinfiltratie. De bitumenmembranen van Ravaproof garanderen een hoogwaardige waterdichting van kelderwanden, raamdorpels en funderingen. Het licht, flexibel materiaal is eenvoudig installeerbaar en uitermate bestand tegen mechanische impact.

services image

Infrastructuur

Ravaproof biedt robuuste waterdichting voor grote infrastructuurprojecten zoals wegen, bruggen en viaducten.

Transportconstructies worden dag in, dag uit blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden en zwaar verkeer. Wegen, bruggen of tunnels: Ravaproof-bitumen garanderen een uitstekende waterdichting.

services image

Ervaar de flexibiliteit van Ravaproof

Snelle en makkelijke verwerking

Uitstekende service

Hoogwaardige APP- en SBS-bitumen

Specificaties

Ontdek de product-eigenschappen van Ravaproof

Ravaproof is beschikbaar in diverse productvarianten, afhankelijk van de daktoepassing die je voor ogen hebt. Blader door de productfiches en ontdek welk bitumenmembraan geschikt is voor je volgend project. 

Ravaproof Silver specs
Ravaproof Gold specs
Ravaproof Diamond specs
Ravago Building Solutions

Ravaproof, keurmerk van Ravago Building Solutions

Ravaproof is een product van Ravago Building Solutions, producent en verdeler van hoogkwalitatieve bouwmaterialen. Naast een uitstekende klantenservice, staan productontwikkeling en -innovatie binnen Ravago Building Solutions centraal.

Creëren, testen en optimaliseren: Ravaproof wordt inhouse vervaardigd en verfijnd in ons modern, gesofisticeerd laboratorium. Zo creëren we waterdichtingsmembranen met een bewezen kwaliteitsgraad, 100 % op maat van de bouwmarkt.

Dakdekkers kiezen resoluut voor Ravaproof-kwaliteit

Ravaproof combineert een sterke productsamenstelling met een groot gebruiksgemak. Bewezen kwaliteit waar dakdekkers, aannemers, bouwmaterialenhandelaren en architecten al jarenlang op vertrouwen!

Meer dan 300 trouwe, tevreden klanten in de Benelux verwerkten onze waterdichtingsmembranen in hun projecten. Van dakbedekking voor groendaken tot waterdichting voor wegenaanleg.

300+
Trouwe klanten
4,8/5
Tevredenheidsscore

"Ravaproof levert consistent wat het belooft: duurzame waterdichting, handig en eenvoudig in gebruik. Een kwaliteitsgarantie die ik vol vertrouwen doorgeef aan mijn klanten!"