IsoStyle - Schuifdeuren en schuiframen

PVC, aluminium of hout?
Zo kies je het juiste profiel

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Zo kies je het juiste profiel

Ramen en deuren, wij staan ermee op en gaan ermee slapen. Vanuit onze expertise geven we je graag enkele elementen waar je rekening mee kan houden bij het kiezen van een profiel. Ga jij voor pvc, aluminium of hout?

Hoge raampartijen

Heb je hoge raampartijen in je woning? In pvc profielen kan men technisch maar een beperkte dikte van staal en verstevigingen voorzien. Daarom zijn de hoogtes eerder beperkt. Zo kan je met pvc profielen tot een maximum hoogte van +/- 2m20 gaan.

Met een aluminium profiel zijn grotere hoogtes mogelijk, 3 meter is geen probleem! Heeft je woning dus standaard raamafmetingen, dan zijn pvc profielen zeker een goede keuze.

IsoStyle ramen en deuren
IsoStyle ramen en deuren

Visuele uitstraling

Op het visuele vlak zijn er ook enkele duidelijke verschillen. Wil je een raam (of deur) die er uitziet als een houten exemplaar, maar wens je minder onderhoud, dan is pvc een goede keuze. Qua uitzicht worden de vleugel en het kader op dezelfde wijze samengesteld.

Wil je graag een strakke moderne uitstraling, dan kan je gaan voor aluminium profielen.

Tip: woon je in het centrum van een stad, vraag dan zeker na bij de dienst ruimtelijke ordening of pvc of aluminium is toegelaten. Vaak wordt er van de bewoners geëist de authenticiteit te bewaren en houten profielen te voorzien.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.