IsoGroup - isolatie

Wij isoleren naadloos de
bouwschil van je woning

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Isolatie

Isoleren kan je op allerlei manieren. Zo kan je kiezen voor een isolatie aan de binnenzijde van je woning, een isolatie via de bestaande spouwmuur of isoleren aan de buitenzijde van de woning. Isoleren aan de buitenzijde is kwalitatief de betere oplossing. Door de woning volledig in te pakken met een aangepaste isolatie, kan je naadloos gaan isoleren! Dit is met voorsprong de beste oplossing en ideale oplossing.

Bij het isoleren van een dak speelt de dikte van de isolatie een belangrijke rol. De dikte van een isolatiemateriaal kan je berekenen wanneer je de lambdawaarde van het product weet. Aan de lambdawaarde van een isolatiemateriaal kun je aflezen hoe goed een materiaal thermisch gezien isoleert. Hoe lager deze waarde, des te minder isolatiemateriaal je nodig hebt. Met behulp van de lambdawaarde kun je de dikte van de isolatie eenvoudig berekenen.

IsoGroup - Isolatie

Gevelisolatie

De isolatie van de buitenschil samen met een afwerking van crepi, spuitkurk of steenstrips kan best gebeuren met een EPS isolatie van 6 tot 24 cm dikte – afhankelijk van de noden van het project. EPS in de volksmond ook vaak piepschuim genoemd, vaak wit van kleur is een veelkomend product voor verpakking van materialen die koel bewaard dienen te worden.

IsoStyle ramen en deuren

Isolatie van ramen en deuren

Het isoleren van schrijnwerk situeert zich op 3 niveau’s.

Zo zijn de isolatiewaarden van de raamprofielen en van het glas vaak genoemd als het over isoleren van buitenschrijnwerk gaat. Maar heel vaak wordt een correcte plaatsing vergeten.

Riet Van Dam, Mechelen

Toen we voor de ingrijpende renovatie van onze woning stonden – lees vier muren zouden blijven staan – namen we contact op met IsoStone. Verkoper Niels gaf ons zeer gedetailleerde informatie. Over spuitkurk en de verschillen met crepi, maar ook over de isolatie van 14 cm. Isostone dacht mee na over de meest optimale isolatie, niet gemakkelijk met een huis dat ingesloten is door drie tuinen.

Onze oude muren, en het feit dat we oud en nieuw combineerden, overtuigden ons snel om voor de elastische spuitkurk te kiezen. En ander argument waardoor we overtuigd geraakten: het onderhoudsgemak. We kozen bij Niels voor een bijzondere kleur op staal, een zandkleurige olijftint. Super mooi, ondertussen zijn er al mensen komen kijken die ook voor ‘onze’ kleur kozen bij IsoStone.

De werken zelf werden uitgevoerd in weer, wind en sneeuw. De mannen van IsoStone werkten hard door en ze zorgden dat er zo weinig mogelijk ongemak was voor ons. Ook positief: ze kwamen zelf met voorstellen om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij de afwerking met de boordstenen. Onze algemene aannemer merkte op dat de isolatie helemaal recht stond, met een zeer strak eindresultaat. En dat is niet gemakkelijk met oude muren die tegelijkertijd hol en bol staan.

Bij IsoStone werken vakmannen die ons project professioneel hebben aangepakt. Het viel ons op dat we met iedereen binnen het bedrijf een zeer aangenaam contact hadden.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.