Schuifdeuren en schuiframen in pvc en aluminium

Je binnen- en buitenruimte harmonieus in elkaar laten overvloeien, dat realiseer je met schuifdeuren en schuiframen. We laten je kennismaken met de uitgebreide keuzemogelijkheden in pvc en aluminium in tal van kleuren en stijlen. IsoStyle werkt alleen met comfortabele hefschuifraamsystemen.

Schuifdeuren en schuiframen

Je binnen- en buitenruimte harmonieus in elkaar laten overvloeien, dat realiseer je met prachtige schuifdeuren of schuiframen. Je adviseur laat je kennismaken met de uitgebreide keuzemogelijkheden in pvc en aluminium in tal van kleuren en stijlen. IsoStyle werkt alleen met comfortabele hefschuifraamsystemen. Standaard in onze aanpak voorzien we gelaagd glas, dat is inbraak- en doorvalveilig. Dorpels leggen? Een vliegenraam? Ook aan de plaatsing en afwerking besteden we veel aandacht.
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
Schuifdeuren en schuiframen
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Schuifdeuren en schuiframen

Schuifdeuren op maat

Op zoek naar een schuifdeur dat perfect past bij jouw wensen? Bij IsoStyle vinden we steeds een oplossing op jouw maat. Zo zijn er verschillende materialen uit te kiezen, die invloed hebben op hoe je schuifraam er uiteindelijk uit zal zien, maar ook hoe goed deze isoleren en ventileren.

Je schuifdeur met vliegenraam is de toegang tot je terras, tuin en de frisse buitenlucht. Door een goed systeem te kiezen heb je hier decennia plezier van! Onze adviseur komt bij jou ter plaatse om samen te bekijken wat past bij je ramen en deuren en wat de beste oplossing is voor je de schuifdeur naar je terras.
Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Glazen buiten schuifdeur met aluminium of PVC schuifdeur systeem?

Een schuifraam of schuifdeur bestaat uit een profiel en het raam zelf. Een buiten schuifdeur is daarom meestal gemaakt uit PVC, aluminium of hout. Omdat je een PVC schuifdeur dezelfde kleuren en afwerking kan geven als de ramen in je gevel, krijgen PVC schuiframen vaak de voorkeur als je binnen de standaardmaten kan blijven. Meer en meer worden PVC ramen gecombineerd met aluminium schuiframen zodat er meer licht binnenkomt in de leefruimtes.
Ik wil advies
Schuifdeuren en schuiframen
Schuifdeuren en schuiframen

Afwerking en afmetingen van schuifdeuren

PVC en houten zijn beperkt tot een maximale hoogte van 2m30. Bij de keuze voor een aluminium schuifraam heb je die beperking niet. Schuifdeuren en schuiframen kunnen ook netjes als verzonken schuifraam in de vloer ingewerkt worden met een verlaagd profiel. Daarnaast kan jouw schuifraam op slot, dankzij de halve knopcilinder aan de binnenzijde. Indien gewenst kan dat ook aan de buitenzijde, zodat de schuifdeur als toegang gebruikt kan worden.
Ik wil advies
Al onze schuiframen worden steeds voorzien van een hefschuifsysteem. Dit vergemakkelijkt het open- en dichtschuiven van het raam en zorgt voor minder slijtage en een lange levensduur van de geleiders. Een vliegenraam voor je schuifdeur is steeds mogelijk.

Wil je het neusje van de zalm? Dan is een automatische schuifdeur met bediening misschien wel je ding. Vraag ook onze adviseur naar het harmonicasysteem. Dit vouwsysteem zorgt dat je één grote ruimte maakt van je binnen- en buitenruimte.
Ik wil advies
Schuifdeuren en schuiframen

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze schuifdeuren realisaties

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.