Accessoires: de afwerking voor je ramen en deuren

De juiste accessoires verhogen niet alleen de uitstraling van je huis, maar ook je wooncomfort en veiligheidsgevoel. Laat je daarom goed adviseren door IsoStyle. Rolluiken, vliegenramen en screens (zonnewering): je adviseur overloopt alle mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Accessoires: de afwerking voor je ramen en deuren

Het afwerken van je ramen, deuren en gevels gaat vaak gepaard met fraaie en functionele accessoires. Deze worden uitgevoerd in dezelfde materialen en kleuren als je ramen en deuren waardoor ze perfect geïntegreerd worden op het IsoStyle schrijnwerk. We houden rekening met de kleinste details. Zo worden alle kabels, voorbereidingswerken en bevestigingen geanalyseerd en vervolgens netjes weggewerkt.

Standaard worden ramen en deuren met diverse fraaie troeven geleverd: veiligheidscilinders, dievenklauwen en draaiknoppen aan de binnenzijde van deuren. Ook RC2 veiligheidsbeslag en raamkrukken met drukknoppen worden standaard geïnstalleerd. Maar wat met vliegenramen, zonneweringen, balustrades, rolluiken, dorpels, ventilatieroosters of deurtrekkers? Bij IsoStyle zit je goed voor alle soorten afwerkingen en stijlvolle accessoires.
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN

Zonnewering en rolluiken

Zonwering en screens zijn een praktische aanvulling op verschillende soorten zonwerende beglazingen. Deze kunnen geïntegreerd worden, of in opbouw. Ook bieden we diverse soorten rolluiken aan. Rolluiken zijn ook vaak geïntegreerd, waarvan de kast volledig uit isolatie bestaat welke wordt ingewerkt in de muur. Ook voorzet of opbouwrolluiken, tegen de gevel, zijn mogelijk. Vraag het advies van onze adviseurs.
Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Vliegenramen en horren

’s Zomers slaap je het liefst zonder het gezoem van muggen en vliegen. Een vliegenraam op maat van je ramen, deuren of schuiframen helpt je voor eens en altijd van de muggenbeten af. Naast de traditionele vliegenramen, bestaan er ook mooie schuif- of plooisystemen.
Ik wil advies
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN

Ventilatieroosters

Niet enkel de isolatienormen zijn erg streng tegenwoordig. Met isolatie van ramen en deuren gaat steeds ook ventilatie gepaard. Om de ventilatienormen met glans te behalen installeren we erg stijlvolle, bijna onzichtbare, ventilatieroosters in de kaders van het schrijnwerk. Uitgevoerd in dezelfde kleuren van het schrijnwerk vallen ze amper op.
Ik wil advies

Deurtrekkers en plooiwerk

Deurtrekkers en klinken bepalen voor een erg groot deel het zicht van ramen en deuren. Deze worden vaak uitgevoerd in inox, maar deze kunnen ook volledig in de RAL-kleuren of coating als jouw deur.

Soms dient er aluminium plaatwerk aangebracht worden voor een strakke afwerking, bijvoorbeeld bij dorpels of isolatie tussen twee ramen zonder zichtbaar kader. Dat noemen we plooiwerk, maatwerk van de bovenste plank waarbij ramen, isolatie en afwerking naadloos samenkomen.
Ik wil advies
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN

Automatisatie en beveiliging

Wij maken graag van jouw huis, het huis van de toekomst. Een slimme en beveiligde woning is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo bieden we hoogtechnologische accessoires aan zoals een toegangsklavier of vingerscan om de woning te betreden.

Met een app is het mogelijk rolluiken, screens en garagepoort te bedienen ook wanneer je niet thuis bent. Dat is tegenwoordig geen droom meer, maar “all in” geïntegreerd in de geautomatiseerde systemen van IsoStyle. We blijven innoveren en zoeken de beste oplossing die bij jou past.
Ik wil advies

Andere accessoires en verfraaiingen

Valbeveiliging en balustrades zijn niet enkel veilig, ze maken je woning helemaal ‘af’. Ook een afdak voor pergola of een lichtstraat in een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een specifieke afwerking of oplossing? Onze experts staan voor je klaar.
Ik wil advies
ACCESSOIRES VOOR RAMEN EN DEUREN

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze accessoires voor ramen en deuren realisaties

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.