Automatische garagepoorten op jouw maat

Een garagepoort drukt zijn stempel op de uitstraling van je woning. Met een sectionale poort bespaar je niet alleen plaats, deze poort biedt ook een uitstekende warmte-isolatie dankzij de thermisch onderbroken panelen.

Automatische garagepoorten op jouw maat

Op zoek naar een garagepoort? Bij IsoStyle bieden we diverse types garagepoorten aan. Zo zijn de sectionale garagepoorten erg populair, maar ook automatische garagepoorten met dubbel opengaande deuren.

De poort voor je garage of berging kunnen steeds uitgevoerd worden in dezelfde kleuren als het schrijnwerk van je gevel, ramen en deuren voor een prachtig geïntegreerde uitvoering, ook andere materialen en kleuren zijn mogelijk. Vraag hierover vrijblijvend ons advies.
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
deuren
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
deuren

Sectionale garagepoorten

Een sectionale poort bestaat uit vier of vijf delen die samen naar boven gaan en bijgevolg minder plaats innemen dan een traditionele kantelpoort. Dat betekent: meer plaats voor je voertuig of opslag in je garage! Met een sectionale poort bespaar je dus heel wat plaats en bovendien ziet het er erg strak en knap uit.
Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Sectionale garagepoorten

Sectionale elektrische garagepoorten zijn voorzien van een kinderbeveiliging. Zo zal de motor van de garagepoort, vanaf ze een weerstand voelt, de poort terug laten opengaan. Daarnaast zit er een vingerbeveiliging tussen de panelen.

Tenslotte zijn de sectionale poorten van IsoStyle 40 mm geïsoleerd, waardoor je bespaart op stookkosten en je voertuig uiteraard lekker warm en droog houdt binnen.
Ik wil advies
deuren
deuren

Garagepoort met dubbel opengaande deuren

Soms wordt er gekozen om de bestaande stijl van een woning te behouden met een poort met twee opengaande deuren. Deze deuren kunnen naar binnen of buiten open gaan. Houten garagepoorten of uitvoeringen in pvc of aluminium behoren zeker tot de mogelijkheden.
Ik wil advies

Andere garagepoorten

Toch op zoek naar een ander type poort? Momenteel onderzoeken we nog diverse andere oplossingen. Heb je een verzoek of specifieke wens? Laat het weten aan onze adviseurs, dan zoeken we samen naar een oplossing op jouw maat.
Ik wil advies
deuren

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze garagepoorten realisaties

Rits – Sint-Katelijne-Waver
Bekijk het project

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.