Onze werkwijze

Zo werkt IsoGroup

Ons team staat voor je klaar om je doorheen je bouw- of renovatieproject te begeleiden.

Je krijgt één aanspreekpunt tijdens het voortraject, je adviseur, en één contactpersoon tijdens de uitvoering van de werken, je projectleider.
Eén aanspreekpunt
Gedetailleerde offerte
A tot Z begeleiding
"IsoGroup werkt met de nieuwste technieken en wetgevingen"
Maak een afspraak
Werkwijze

Zo gaan we te werk

Ons team staat voor je klaar om je doorheen je bouw- of renovatieproject te begeleiden. Je krijgt één aanspreekpunt tijdens het voortraject, je adviseur, en één contactpersoon tijdens de uitvoering van de werken, je projectleider.
1
Plaatsbezoek
Je adviseur komt eerst op bezoek bij je thuis. Om je te leren kennen, om te begrijpen wat je woongewoontes en -noden zijn, om ideeën uit te wisselen en om de eerste opmetingen te doen.
2
Gedetailleerde offerte
Daarna nodigen we je uit in onze toonzaal. Daar krijg je een gedetailleerde offerte en een visuele voorstelling van je project. In de toonzaal bekijk je alle materialen en afwerkingen met eigen ogen.
3
Werfopvolging
Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. We zorgen voor een nauwkeurige opvolging en werken zo alle spanningen en twijfels, die vaak komen kijken bij bouwen of verbouwen, weg.
4
Oplevering
Na de volledige uitwerking leveren we exact af wat we besproken hebben. We houden de werf netjes en hebben oog voor afwerking. Ook na de oplevering kan u bij ons terecht voor een herstelling.
Menselijk

Het draait allemaal rond mensen

De bouwsector? ‘Dat is een harde sector’ horen wij vaak. Toch draait het in ons bedrijf om mensen.

Onze klanten

Waar we met een goed gevoel aan willen verkopen, die we van A tot Z begeleiden bij de keuzes die moeten worden gemaakt en die we bijstaan tijdens de werken.

Ook daarna staan we paraat: heb je nog vragen, zijn er nog kleine werken die moeten worden uitgevoerd: onze nadienst staat je met plezier bij.

Onze medewerkers

Vakmannen en -vrouwen die zich regelmatig bijscholen en zo op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en wetgevingen.

Een ervaren en enthousiast team dat veel plezier maakt en één doel heeft: er zijn voor de klanten en de spanningen en twijfels wegnemen die vaak komen kijken bij bouwen of verbouwen.

Onze leveranciers

Mensen waar we nauw mee samenwerken en graag een lange termijn relatie mee uitbouwen.

Bij IsoGroup werken we met verschillende topmerken die we op kwaliteit selecteren en bij wie we gecentraliseerd aankopen.

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.