Over ons

Aangenaam wonen voor iedereen

Een bedrijf met een missie: het creëren van duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woningen. Huizen waar het aangenaam wonen is. Waar jonge gezinnen zich thuis voelen, kleinkinderen worden verwend, waar je zelf geniet.
"Meer dan 200 werven per jaar, vast één in jouw buurt"
Bekijk onze referenties
Wij zijn IsoGroup

Efficiënt beschermd

Bij IsoGroup werken we met gesloten systemen en isoleren naadloos je volledige bouwschil. Dat doen we onder de volgende merknamen.
IsoStone: jouw specialist voor gevelmaterialen: steenstrips, gevelbepleistering, spuitkurk en gevelbekleding, met of zonder isolatiepakket.
IsoStyle: jouw specialist voor buitenschrijnwerk: ramen en deuren, schuifdeuren en sectionale poorten met hoge isolatiewaarden.
Binnenkort: IsoCover: jouw specialist voor daktimmerwerken, platte daken en hellende daken met pannen, leien en zink, met of zonder isolatie.

Onze troeven

Garantie
IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Op de materialen gelden garantieperiodes van 3 tot 20 jaar.
Veiligheid
IsoGroup ondertekende het charter Safety my Priority van de Confederatie Bouw. Voor ons betekent veiligheid niet alleen woorden, maar vooral daden. Voor iedereen, op de werven en ook in ons bedrijf.
Kwaliteit
De IsoGroup norm: wij voeren constante kwaliteitscontroles uit op onze dienstverlening en de uitvoering op de werven. IsoGroup werkt enkel met duurzame materialen die ETAG gekeurd zijn. We plaatsen deze volgens de hoge ETICS kwaliteitseisen.
Verzekering
Wij zijn uitgebreid verzekerd: een Alle Bouwplaats Risicoverzekering (ABR) verlengd tot 2 jaar na uitvoering en een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) van 10 jaar.

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.