Plaatsing van knappe en veilige deuren

Een voordeur kiezen. Weet je al waarop letten bij het kiezen van een deur? Je voordeur bepaalt de eerste indruk als geen enkel anders stuk van je huis. Onze adviseur gidst je door het landschap van diverse materialen, stijlen en isolatie. Reken op IsoStyle voor een vlotte en professionele plaatsing en afwerking van al je deuren of.

Voordeur kiezen?

Niet enkel hoeft een deur goed te sluiten voor personen en huisdieren, ook de koude of extreme hitte houden we graag buiten. Isolatie wordt alsmaar belangrijker en je energierekening houden we graag zo laag mogelijk. De materiaalkeuze en afwerking spelen hier een grote rol in. Daarnaast is de deurtrekker natuurlijk het pronkstuk van je nieuwe voordeur. De deurtrekker wordt vaak geïntegreerd in de deur zelf en vormt zo één mooi geheel met de rest van je deur en geve. Laat je adviseren door onze experten.
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
deuren
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
deuren

Materiaal voor deuren

Deuren zijn te verkrijgen in hout, PVC of aluminium. Deze materialen hebben elks hun eigen unieke eigenschappen. Glazen deuren zijn erg in trek en kunnen gepersonaliseerd worden naar hartelust. Mat glas, gezandstraald klas en sierglas zijn maar enkele mogelijkheden.
Houten deuren worden vooral nog voor monumenten of geklasseerde gebouwen gebruikt. Er zijn talloze mogelijkheden in diverse houtsoorten, beitsen en lakken.

Het deurpaneel kan ook worden uitgevoerd in imitatie houtstructuur, meestal in combinatie met PVC profiel. Ben je eerder liefhebber van een hele strakke deur? Dan is een aluminium deur met vleugeloverdekkend paneel misschien iets voor jou. De deurtrekker is vaak gelakt of gemaakt uit inox.

We zorgen steeds voor een prachtig geheel met je ramen en garagepoort. Onze adviseur helpt je met veel plezier.
Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Veiligheid van de voordeur en achterdeur

Al onze deuren worden standaard aangeboden met een veilige 5-puntsluiting en dievenklauwen. Zo kan de deur niet verwijderd worden door de scharnieren los te halen. Speciale veiligheidscilinders worden voorzien aan de binnenzijde van de deuren, zodat ze eenvoudig met een draaiknop te bedienen zijn. Het is ook mogelijk om je deuren en sloten te automatiseren. Dit kan voorzien worden voor alle buitendeuren.
Ik wil advies
deuren
deuren

Isolatiewaarden en ventilatie van je deuren

Het materiaal waaruit de deur is gemaakt heeft een grote invloed op de isolatie van je deur of ramen. Samen met een adviseur bepalen we de juiste isolatiewaarde voor het gewenste resultaat. Elke deur is voorzien van een automatische tochtborstel (een ‘kaltefeind’ of automatische valdorpel). Deze sluit aan tegen de dorpel voor een perfecte sluiting. Voor passiefwoningen wordt er een speciale aansluit dorpel geplaatst. Je passiefwoning doorstaat zo zonder problemen de ‘Blowerdoortest’ of luchtdichtheidsmeting.
Ik wil isolatie advies

Kwalitatieve en veilige plaatsing

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Op de materialen gelden garantieperiodes van 3 tot 20 jaar.
We voeren constante kwaliteitscontroles uit op onze dienstverlening en de uitvoering op de werven. IsoGroup ondertekende het charter Safety my Priority van de Confederatie Bouw. Voor ons betekent veiligheid niet alleen woorden, maar vooral daden. Voor iedereen, op de werven en ook in ons bedrijf.
Ik wil advies
deuren

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Onze recentste realisaties voor deuren op maat

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.