Gevelbekleding

Gevelbekledingen heb je in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een afwerking met hout (ceder, thermowood, tropisch hout, enz), met decoratieve harde beplatingen (type cementvezel, formica, enz), met keramische bekleding, met aluminium panelen of nog met veel meer andere mogelijkheden.

Hout, beplatingen of aluminium bekleding

De uitvoeringen en oplossingen voor je gevel zijn dus eindeloos. IsoStone werkt onafhankelijk van fabrikanten en zoekt samen met jou naar de mooiste materialen! Op zoek naar gevelbekleding in natuursteen? Kijk dan ook eens naar onze steenstrips.

Gevelbekledingen worden meestal op een verluchte onderstructuur voorzien omdat de plaatmaterialen achteraan moeten kunnen opdrogen om verrotting tegen te gaan.
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
Gevelbepleistering
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gevelbepleistering

Gevelbekleding laten plaatsen

Gevelbekleding wordt op een houten of metalen onderstructuur aangebracht. Het is dus een semi-open systeem. Als je werkt met platen of planken dienen deze steeds achteraan te worden geventileerd, om verroesting of verrotting tegen te gaan.

Onze adviseur weet jou perfect te informeren en te adviseren over de talloze producten die er op de markt zijn en kan samen bepalen of het product geschikt is voor jouw nieuwe gevel of jouw gevelrenovatie! Zo onderzoeken we telkens met u wat de beste combinatie tussen geschikte gevelbekleding en effectieve isolatie is.
Ik wil advies

Van aluminium tot houten gevelbekleding

Op de onderstructuur kunnen we met heel wat materialen als eindlaag werken. Zo kan je kiezen voor de natuurlijke uitstraling van hout. Tropische houtsoorten of speciaal thermisch gedroogd inlands hout zijn het meest aangewezen.

De keuze van de houtsoort is afhankelijk van het budget dat je wil spenderen en de stijl die je aan je project wil geven.
Ik wil advies
Gevelbepleistering

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611
Gevelbepleistering

Vezelcement, HPL, steenvezels en meer

Of je kan opteren voor grotere platen, zoals vezelcement (type eternit) of HPL/Formica (type trespa, fundermax), Steenvezels (type Rockpanel), enz

Wij kunnen ook het project bekleden met decoratieve aluminium panelen.In samenwerking met IsoStyle (ramen en deuren) (zusterbedrijf uit de IsoGroup), kunnen we zelfs jouw nieuwe garagepoort integreren in de door jou gekozen gevelmaterialen. Zodat de garagepoort deel uitmaakt van je gevel! Mooi toch.
Ik wil advies

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze gevelbekleding realisaties

No items found.

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.