Spuitkurk

Spuitkurk is een decoratieve afwerking met beperkte isolerende eigenschappen, en is heel geschikt voor gevels. Deze innovatieve toepassing bestaat reeds jaren en werd vooral in zuidelijke landen gebruikt als geveltoepassing op gevels en daken!

Spuitkurk
Decoratief en isolerend

Spuitkurk is een decoratieve afwerking met isolerende eigenschappen, zeer geschikt voor gevels. Het is een innovatieve toepassing doordat spuitkurk zich aan heel veel materialen kan vasthechten, ongeacht dit gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel of een metalen gevel.

Verschillende toepassingen met spuitkurk zijn mogelijk. Zo kan het rechtstreeks op een bestaande gevel geplaatst worden zodat de vorm van de gevelsteen nog zichtbaar blijft, maar spuitkurk kan ook op een uitgevlakte gevel worden geplaatst, al dan niet , in combinatie met een isolatie, en dit bij nieuwbouw of renovatie!
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
Gevelbepleistering
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Gevelbepleistering

NIEUWE TREND in de gevelafwerking !

NIEUWE TREND in de gevelafwerking !Deze isolatietechniek met spuitkurk is een relatief nieuwe techniek in België. Nochtans wordt kurk vaak binnenshuis gebruikt om zowel praktische als decoratieve redenen. Denk maar aan kurkvloeren, kurkwanden, …

Nu kan je ook kurk gebruiken bij de renovatie van de gevel.

Het is een innovatieve toepassing doordat de kurk zich aan bijna alle materialen kan vasthechten, ongeacht of het gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel of een metalen gevel.

Wil je een nieuwe look en/of kleur voor je gevel? Wil je spuitkurk gebruiken als volwaardige gevelbekleding voor gevelrenovatie of bij nieuwbouw? Het kan allemaal. Kurk biedt een waaier aan voordelen & mogelijkheden.
Ik wil advies

BIO-BASED gevelbekleding

Spuitkurk combineert het beste van de natuurlijke kurkkorrels met biobased harsen waardoor het zijn unieke elastische, resistente en isolerende eigenschappen bekomt.

Deze beschermende en decoratieve afwerklaag wordt met behulp van een pistool op luchtdruk gespoten waarna het een waterbestendige en ademende huid vormt met het uitzicht van crépi!
Ik wil advies
Gevelbepleistering

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611
Gevelbepleistering

Ruim aanbod aan verschillende kleuren spuitkurk

Met een ruim aanbod aan kleuren en verschillende korrelgroottes, en dankzij de eenvoudige en snelle plaatsing biedt spuit kurk een betaalbare en definitieve oplossing voor de bescherming en afwerking van je gevel of jouw dak.
Ik wil advies

Spuitkurk als isolatie

Spuitkurk heeft beperkte isolerende eigenschappen door de gemalen kurkkorrels die aan de coating worden toegevoegd.

Laat je echter niet misleiden! Kurk is een eindlaag en kan jouw woning niet volwaardig isoleren. Om te voldoen aan de huidige isolatienormen moet je spuitkurk voor gevelafwerking nog steeds met een andere isolatiemateriaal combineren.

Zo kan je spuitkurk combineren met geëxpandeerde kurkplaten of werken met EPS-isolatie.
Ik wil advies
Gevelbepleistering

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze spuitkurk realisaties

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.