Plaatsing van ramen & beglazing

Plaatsing van ramen & beglazing

Heb je houten, PVC of aluminium ramen nodig? Onze adviseur staat voor je klaar. Onze expert komt bij jou ter plaatse en onderzoekt welke oplossing voor jou geschikt is.

Plaatsing van ramen en beglazing

Ontdek samen met een adviseur al de mogelijkheden. Zo wordt er niet enkel naar materiaal gekeken. Ook kijken we naar andere gebruikte isolatiematerialen, ventilatie-eisen en je persoonlijke smaak.

Je kan kiezen uit klassieke vaste ramen, maar natuurlijk ook voor opengaande draai-kiepramen, valramen, tuimelramen en schuiframen, die ook ineens mooi passen bij je gevel, deuren of garagepoort. Heb je een oog voor detail?
Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Materiaal voor ramen

Kiezen van materialen voor raamkozijnen kan ingewikkeld lijken. Meestal wordt dit bepaald aan de hand van de te behalen isolatiewaarden, maar ook je smaak heeft uiteraard hier invloed op.

Al onze ramen met prachtige afwerking worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom vallen ze steeds in de hoogste veiligheidsklasse.

IsoGroup werkt enkel met duurzame materialen die ETAG gekeurd zijn. We plaatsen deze volgens de hoge ETICS kwaliteitseisen.
Ik wil materiaal advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

“Zeer professioneel. Alles loopt er vlot en communicatie is zeer duidelijk. Zeker een aanrader.”
Frank De Valckenaere
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Glassoorten voor ramen

Niet enkel de omkadering en stijlen van je ramen hebben een grote invloed op de isolatiewaarde! Om aan ieders wensen te voldoen, heb je de keuze uit zeer diverse glassoorten.

Kies je voor hoogrendementsglas, dubbel glas, driedubbel glas, veiligheidsglas, zonwerend glas of misschien wel 4-seizoensglas?

Onze adviseur helpt je met veel plezier met al jouw vragen over beglazing. Ook gekleurd glas, gezandstraald glas en andere types glas behoren tot de mogelijkheden.
Ik wil beglazing advies

Isolatiewaarden en ventilatie van je ramen

Restauratie of nieuwbouw? Bij beiden houd je ook best rekening met de nieuwste ventilatie-eisen. Ventilatie van ramen gaat hand in hand met isoleren van ramen en deuren, want zonder ventilatie krijg je condens en vochtproblemen.

De combinatie van het juiste glas, minimaal zichtbare ventilatieroosters en het materiaal voor je raamstijlen zorgt voor een optimaal klimaat in huis.

We voorzien altijd een luchtdichte plaatsing, het opspuiten met een PUR-schuim is niet voldoende voor onze kwaliteitseis binnen de IsoGroup.
Ik wil isolatie advies

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze ramen realisaties

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.