IsoStyle - Deuren

Deuren
Veilige deuren. Knappe deuren.

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Deuren

Een voordeur kiezen. Weet je al waarop letten bij het kiezen van een deur? Je voordeur bepaalt de eerste indruk als geen enkel anders stuk van je huis. Onze adviseur gidst je door het landschap van diverse materialen, stijlen en isolatie. Reken op IsoStyle voor een vlotte en professionele plaatsing en afwerking van al je deuren of schuifdeuren.

IsoStyle ramen en deuren

Niet enkel hoeft een deur goed te sluiten voor personen en huisdieren, ook de koude of extreme hitte houden we graag buiten. Isolatie wordt alsmaar belangrijker en je energierekening houden we graag zo laag mogelijk. De materiaalkeuze en afwerking spelen hier een grote rol in. Daarnaast is de deurtrekker natuurlijk het pronkstuk van je nieuwe voordeur. De deurtrekker wordt vaak geïntegreerd in de deur zelf en vormt zo één mooi geheel met de rest van je deur en gevel. Laat je adviseren door onze experten.

De IsoStyle aanpak

Een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning. Het beste rendement voor je investering in nieuw buitenschrijnwerk. Daarvoor schakel je IsoStyle in!

Materialen voor deuren

Deuren zijn te verkrijgen in hout, PVC of aluminium. Deze materialen hebben elks hun eigen unieke eigenschappen. Glazen deuren zijn erg in trek en kunnen gepersonaliseerd worden naar hartelust. Mat glas, gezandstraald klas en sierglas zijn maar enkele mogelijkheden.
Houten deuren worden vooral nog voor monumenten of geklasseerde gebouwen gebruikt. Er zijn talloze mogelijkheden in diverse houtsoorten, beitsen en lakken.

Het deurpaneel kan ook worden uitgevoerd in imitatie houtstructuur, meestal in combinatie met PVC profiel. Ben je eerder liefhebber van een hele strakke deur? Dan is een aluminium deur met vleugeloverdekkend paneel misschien iets voor jou. De deurtrekker is vaak gelakt of gemaakt uit inox.

We zorgen steeds voor een prachtig geheel met je ramen en garagepoort. Onze adviseur helpt je met veel plezier.

Veiligheid van de voordeur en achterdeur

Al onze deuren worden standaard aangeboden met een veilige 5-puntsluiting en dievenklauwen. Zo kan de deur niet verwijderd worden door de scharnieren los te halen. Speciale veiligheidscilinders worden voorzien aan de binnenzijde van de deuren, zodat ze eenvoudig met een draaiknop te bedienen zijn. Het is ook mogelijk om je deuren en sloten te automatiseren. Dit kan voorzien worden voor alle buitendeuren.

IsoStyle ramen en deuren

Isolatiewaarde en ventilatie van je deuren

Het materiaal waaruit de deur is gemaakt heeft een grote invloed op de isolatie van je deur of ramen. Samen met een adviseur bepalen we de juiste isolatiewaarde voor het gewenste resultaat. Elke deur is voorzien van een automatische tochtborstel (een ‘kaltefeind’ of automatische valdorpel). Deze sluit aan tegen de dorpel voor een perfecte sluiting. Voor passiefwoningen wordt er een speciale aansluit dorpel geplaatst. Je passiefwoning doorstaat zo zonder problemen de ‘Blowerdoortest’ of luchtdichtheidsmeting.

Kwalitatieve en veilige plaatsing

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Op de materialen gelden garantieperiodes van 3 tot 20 jaar.
We voeren constante kwaliteitscontroles uit op onze dienstverlening en de uitvoering op de werven. IsoGroup ondertekende het charter Safety my Priority van de Confederatie Bouw. Voor ons betekent veiligheid niet alleen woorden, maar vooral daden. Voor iedereen, op de werven en ook in ons bedrijf.

Bekijk onze Deuren REALISATIES

Riet Van Dam, Mechelen

Toen we voor de ingrijpende renovatie van onze woning stonden – lees vier muren zouden blijven staan – namen we contact op met IsoStone. Verkoper Niels gaf ons zeer gedetailleerde informatie. Over spuitkurk en de verschillen met crepi, maar ook over de isolatie van 14 cm. Isostone dacht mee na over de meest optimale isolatie, niet gemakkelijk met een huis dat ingesloten is door drie tuinen.

Onze oude muren, en het feit dat we oud en nieuw combineerden, overtuigden ons snel om voor de elastische spuitkurk te kiezen. En ander argument waardoor we overtuigd geraakten: het onderhoudsgemak. We kozen bij Niels voor een bijzondere kleur op staal, een zandkleurige olijftint. Super mooi, ondertussen zijn er al mensen komen kijken die ook voor ‘onze’ kleur kozen bij IsoStone.

De werken zelf werden uitgevoerd in weer, wind en sneeuw. De mannen van IsoStone werkten hard door en ze zorgden dat er zo weinig mogelijk ongemak was voor ons. Ook positief: ze kwamen zelf met voorstellen om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij de afwerking met de boordstenen. Onze algemene aannemer merkte op dat de isolatie helemaal recht stond, met een zeer strak eindresultaat. En dat is niet gemakkelijk met oude muren die tegelijkertijd hol en bol staan.

Bij IsoStone werken vakmannen die ons project professioneel hebben aangepakt. Het viel ons op dat we met iedereen binnen het bedrijf een zeer aangenaam contact hadden.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.