IsoStyle ramen en deuren

Garagepoorten en
sectionale poorten

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Automatische garagepoorten op jouw maat

Op zoek naar een garagepoort? Bij IsoStyle bieden we diverse types garagepoorten aan. Zo zijn de sectionale garagepoorten erg populair, maar ook automatische garagepoorten met dubbel opengaande deuren.

De poort voor je garage of berging kunnen steeds uitgevoerd worden in dezelfde kleuren als het schrijnwerk van je gevel, ramen en deuren voor een prachtig geïntegreerde uitvoering, ook andere materialen en kleuren zijn mogelijk. Vraag hierover vrijblijvend ons advies.

Automatische poort Isostyle
Sectionaalpoort op maat - Isogroup

Ook de motor van je automatische garagepoort is tegenwoordig erg slim en kan in je Home-app worden opgenomen. Diverse afstandsbedieningen voor je garagepoort en automatisaties zijn daarnaast mogelijk. Vertel ons hoe je wenst dat de poort voor je open gaat, want we kunnen verschillende hoogtechnologische systemen aanbieden.

De Isostyle aanpak

Een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning. Het beste rendement voor je investering in nieuw buitenschrijnwerk. Daarvoor schakel je IsoStyle in!.

Sectionale garagepoorten

Een sectionale poort bestaat uit vier of vijf delen die samen naar boven gaan en bijgevolg minder plaats innemen dan een traditionele kantelpoort. Dat betekent: meer plaats voor je voertuig of opslag in je garage! Met een sectionale poort bespaar je dus heel wat plaats en bovendien ziet het er erg strak en knap uit.

Sectionale poort isostyle

Sectionale elektrische garagepoorten zijn voorzien van een kinderbeveiliging. Zo zal de motor van de garagepoort, vanaf ze een weerstand voelt, de poort terug laten opengaan. Daarnaast zit er een vingerbeveiliging tussen de panelen.

Tenslotte zijn de sectionale poorten van IsoStyle 40 mm geïsoleerd, waardoor je bespaart op stookkosten en je voertuig uiteraard lekker warm en droog houdt binnen.

Sectionaalpoort op maat - Isogroup
Sectionaal poort - Isogroup

Garagepoort met dubbel opengaande deuren

Soms wordt er gekozen om de bestaande stijl van een woning te behouden met een poort met twee opengaande deuren. Deze deuren kunnen naar binnen of buiten open gaan. Houten garagepoorten of uitvoeringen in pvc of aluminium behoren zeker tot de mogelijkheden.

Andere garagepoorten

Toch op zoek naar een ander type poort? Momenteel onderzoeken we nog diverse andere oplossingen. Heb je een verzoek of specifieke wens? Laat het weten aan onze adviseurs, dan zoeken we samen naar een oplossing op jouw maat.

Bekijk onze Automatische garagepoorten op jouw maat REALISATIES

Jelle Caers, Putte

Onze woning uit 1975 had een volledige renovatie nodig. Spouwmuurisolatie bleek al snel geen optie. Zouden we de façade dan moeten afbreken? Bij een zoektocht op het internet botsten we op IsoStone. Verkoper Niels overtuigde ons met gedetailleerde informatie, onder andere met info uit een artikel van de KUL, dat de buitengevel bekleden met 14 cm isolatiemateriaal en een crepi afwerking een eenvoudigere oplossing was die dezelfde energetische waardes bood. Omdat het een stevige ingreep was, kwam Niels enkele keren op plaatsbezoek. Wij bezochten ook de toonzaal.

Er zijn veel details waar je moet over beslissen, zoals de kleur, de korrelgrootte van de kiezel, enzovoort. Dat moet je ‘gezien’ hebben. We bezichtigden ook enkele referentiewoningen in de buurt. Met een gedetailleerde offerte voor gevelbekleding onderscheidt IsoStone zich duidelijk van de andere partijen in de markt. Bij de start van de werken kwam onze projectmanager ter plaatse om de finale opmetingen te doen en de laatste details te bekijken.

Zo bleken er scheuren in de gevel, die IsoStone extra verankerde, en voegden we nog een constructie toe voor een carport die we in de toekomst gaan plaatsen. Van een façademuur naar een witte gevel, het resultaat overtreft niet alleen esthetisch mijn verwachtingen, ook alle hoekjes en kantjes zijn tot in de details afgewerkt.

IsoStone is een correcte bouwpartner die communicatief sterk is in alle interacties voor, tijdens en na de bouwwerken. De prijs die we hier voor betaalden, lag trouwens sterk in de buurt van de andere partijen die we bevraagd hebben.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.