IsoStyle - Ramen

Ramen en beglazing,
wooncomfort met stijl

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Ramen

Plaatsing van ramen en beglazing

Bij IsoStyle zit je goed voor je nieuwe ramen en beglazing. Heb je houten, PVC of aluminium ramen nodig? Onze adviseur staat voor je klaar. Onze expert komt bij jou ter plaatse en onderzoekt welke oplossing voor jou geschikt is. Zo wordt er niet enkel naar materiaal gekeken. Ook kijken we naar andere gebruikte isolatiematerialen, ventilatie-eisen en je persoonlijke smaak.

Je kan kiezen uit klassieke vaste ramen, maar natuurlijk ook voor opengaande draai-kiepramen, valramen, tuimelramen en schuiframen, die ook ineens mooi passen bij je gevel, deuren of garagepoort. Heb je een oog voor detail? Ontdek samen met een adviseur al de mogelijkheden en afwerkingsdetails.

De IsoStyle aanpak

Een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning. Het beste rendement voor je investering in nieuw buitenschrijnwerk. Daarvoor schakel je IsoStyle in!

Materiaal voor ramen

Kiezen van materialen voor raamkozijnen kan ingewikkeld lijken. Meestal wordt dit bepaald aan de hand van de te behalen isolatiewaarden, maar ook je smaak heeft uiteraard hier invloed op. 

Al onze ramen met prachtige afwerking worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom vallen ze steeds in de hoogste veiligheidsklasse. Denk aan: een stevige hoeklas bij PVC ramen en een hoogwaardige fijne structuurlak bij aluminium ramen. Al onze opengaande vensters worden standaard voorzien van extra sluitingsnokken voor de veiligheid. 

IsoGroup werkt enkel met duurzame materialen die ETAG gekeurd zijn. We plaatsen deze volgens de hoge ETICS kwaliteitseisen

IsoStyle ramen en deuren

Glassoorten voor ramen

Niet enkel de omkadering en stijlen van je ramen hebben een grote invloed op de isolatiewaarde! Om aan ieders wensen te voldoen, heb je de keuze uit zeer diverse glassoorten. Kies je voor hoogrendementsglas, dubbel glas, driedubbel glas, veiligheidsglas, zonwerend glas of misschien wel 4-seizoensglas? Onze adviseur helpt je met veel plezier met al jouw vragen over beglazing. Ook gekleurd glas, gezandstraald glas en andere types glas behoren tot de mogelijkheden.

IsoStyle ramen en deuren

Isolatiewaarden en ventilatie van je ramen

Restauratie of nieuwbouw? Bij beiden houd je ook best rekening met de nieuwste ventilatie-eisen. Ventilatie van ramen gaat hand in hand met isoleren van ramen en deuren, want zonder ventilatie krijg je condens en vochtproblemen. De combinatie van het juiste glas, minimaal zichtbare ventilatieroosters en het materiaal voor je raamstijlen zorgt voor een optimaal klimaat in huis.

Kwalitatieve en zorgvuldige plaatsing

We voorzien altijd een luchtdichte plaatsing, het opspuiten met een PUR-schuim is niet voldoende voor onze kwaliteitseis binnen de IsoGroup.

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Op de materialen gelden garantieperiodes van 3 tot 20 jaar.
We voeren constante kwaliteitscontroles uit op onze dienstverlening en de uitvoering op de werven. IsoGroup ondertekende het charter Safety my Priority van de Confederatie Bouw. Voor ons betekent veiligheid niet alleen woorden, maar vooral daden. Voor iedereen, op de werven en ook in ons bedrijf.

Bekijk onze Ramen REALISATIES

Jonas Merckx & Celien Van Looy, Herenthout

De architect tekende de gevelafwerking van onze droomwoning – een moderne, strakke nieuwbouw – met crepi en steenstrips van lichtgrijze natuursteen en een laag van 18 cm isolatiemateriaal. Een betrouwbare partner om dit uit te voeren, vonden we in IsoStone. Verkoper Carl zorgde voor een deepdive in het grote aanbod waarbij hij een sterk adviserende rol opnam. Welke tinten en structuren passen bijvoorbeeld mooi bij elkaar. Maar ook, de door ons gekozen steenstrips zijn bijvoorbeeld heel onregelmatig, wat een visueel probleem geeft bij de afwerking van de hoeken van de woning.

Carl van IsoStone stelde voor om een afwerking te voorzien in zwarte aluminium, in eenzelfde ralkleur als onze ramen en deuren. Dat geeft een zeer fijn eindresultaat. Straf hoe ze op de details letten bij IsoStone. Met onze projectmanager hadden we een vergelijkbare open relatie tijdens de uitvoering. Hij hielt ons van alles goed op de hoogte, communiceerde rechtstreeks als er iets afweek en gaf meteen een oplossing mee.

De gevelbekleding is helemaal uitgevoerd volgens het plan, en het eindresultaat vinden we beter dan verwacht. De vakmannen hebben de crepi zeer strak afgewerkt. Dat oog voor detail zie je duidelijk, zeker wanneer de felle zon er op schijnt. En dat is heel straf, want vaak zie je minder zorgvuldige afwerkingen. IsoStone levert kwaliteit, het gaat vooruit op de werf en alles is pico bello afgewerkt. Wij zijn fan!

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.