Onze werkwijze

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Zo werkt IsoGroup

Ons team staat voor je klaar om je doorheen je bouw- of renovatieproject te begeleiden. Je krijgt één aanspreekpunt tijdens het voortraject, je adviseur, en één contactpersoon tijdens de uitvoering van de werken, je projectleider.

IsoGroup klant

Je adviseur komt eerst op bezoek bij je thuis. Om je te leren kennen, om te begrijpen wat je woongewoontes en -noden zijn, om ideeën uit te wisselen en om de eerste opmetingen te doen.

“200 werven per jaar bij IsoGroup.
Elke werf moet een referentie zijn voor onze activiteiten.”

Daarna nodigen we je uit in onze toonzaal. Daar krijg je, onder het genot van een lekkere kop koffie, een gedetailleerde offerte en een visuele voorstelling van je project. In de toonzaal bekijk je alle materialen en afwerkingen met eigen ogen. We leggen alles in duidelijke taal uit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Het draait allemaal rond mensen

De bouwsector? ‘Dat is een harde sector’ horen wij vaak. Toch draait het in ons bedrijf om mensen:

Onze klanten

Waar we met een goed gevoel aan willen verkopen, die we van A tot Z begeleiden bij de keuzes die moeten worden gemaakt en die we bijstaan tijdens de werken. Ook daarna staan we paraat: heb je nog vragen, zijn er nog kleine werken die moeten worden uitgevoerd: onze nadienst staat je met plezier bij.

Onze medewerkers

Vakmannen en -vrouwen die zich regelmatig bijscholen en zo op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en wetgevingen. Een ervaren en enthousiast team dat veel plezier maakt en één doel heeft: er zijn voor de klanten en de spanningen en twijfels wegnemen die vaak komen kijken bij bouwen of verbouwen.

Onze leveranciers

Mensen waar we nauw mee samenwerken en graag een lange termijn relatie mee uitbouwen. Bij IsoGroup werken we met verschillende topmerken die we op kwaliteit selecteren en bij wie we gecentraliseerd aankopen.

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.