Over ons - werven

Meer dan 200 werven per jaar,
vast één in jouw buurt

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Wij zijn IsoGroup

IsoGroup logo

Een bedrijf met een missie: het creëren van duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woningen. Huizen waar het aangenaam wonen is. Waar jonge gezinnen zich thuis voelen, kleinkinderen worden verwend, waar je zelf geniet.

Efficiënt beschermd

Bij IsoGroup werken we met gesloten systemen en isoleren naadloos je volledige bouwschil.
Dat doen we onder de volgende merknamen:

IsoStone logo

IsoStone: jouw specialist voor gevelmaterialen: steenstrips, gevelbepleistering, spuitkurk en gevelbekleding, met of zonder isolatiepakket.

IsoStyle: jouw specialist voor buitenschrijnwerk: ramen en deuren, schuifdeuren en sectionale poorten met hoge isolatiewaarden.

Binnenkort: IsoCover: jouw specialist voor daktimmerwerken, platte daken en hellende daken met pannen, leien en zink, met of zonder isolatie.

Wij werken vooral in de regio’s Gent, Brussel, Antwerpen en Mechelen.
Met meer dan 200 werven per jaar is er vast één in jouw buurt.”

IsoGroup: een korte geschiedenis

IsoGroup, startte in 2016 zijn eerste activiteiten met het bedrijf IsoStone BV ! IsoStone richt zich op het plaatsen, renoveren en isoleren van gevels voor particulieren, projectontwikkelaars en architecten. Ondertussen worden meer dan 400 werven uitgevoerd. Zo is er altijd een referentie in je buurt! Begin 2020 werd IsoStyle BV opgericht. IsoStyle BV richt zich op het plaatsen van buitenschrijnwerk in PVC, ALU of Hout. Zo zal IsoGroup met deze dochterondernemingen de volledige bouwschil kunnen aanbieden. Op termijn zullen ook dakwerkzaamheden worden aangeboden.

Werven overzichtWerven Overzicht 2Werven Overzicht 3

Onze troeven

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Op de materialen gelden garantieperiodes van 3 tot 20 jaar.

De IsoGroup norm: wij voeren constante kwaliteitscontroles uit op onze dienstverlening en de uitvoering op de werven.

IsoGroup ondertekende het charter Safety my Priority van de Confederatie Bouw. Voor ons betekent veiligheid niet alleen woorden, maar vooral daden. Voor iedereen, op de werven en ook in ons bedrijf.

Wij zijn uitgebreid verzekerd: een Alle Bouwplaats Risicoverzekering (ABR) verlengd tot 2 jaar na uitvoering en een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) van 10 jaar.

IsoGroup werkt enkel met duurzame materialen die ETAG gekeurd zijn. We plaatsen deze volgens de hoge ETICS kwaliteitseisen.

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.