IsoStyle ramen en deuren

Gouden tip: zo blijft jouw sectionale poort langer mooi

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Zo blijft jouw sectionale poort langer mooi

Je bent de trotse bezitter van een fraaie sectionale poort. Die wil je graag zo mooi houden. Wij geven een gouden tip.

Bij het onderhoud van je poort let je best op met zeepresten. Die blijven vaak zitten na het reinigen van het poortoppervlak. Uv-stralen werken dan in op deze onzichtbare resten en tasten de lak aan. Hierdoor krijg je verkleuringen. Gebruik dus zo weinig mogelijk zeep, en vooral goed naspoelen is de boodschap!

Sectionaalpoort op maat - Isogroup

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.