Gevelbepleistering Ieper

Gevelbepleistering Ieper

Gevelbepleistering, ook vaak crepi genoemd, is niet alleen mooi en strak, het is ook een erg betaalbare oplossing. ISOgroup is het adres voor jouw gevelbepleistering in Ieper! Onze ambachtelijke gevelbepleisteringen worden door professionals in Ieper ter plaatse uitgevoerd. Er dient dan ook heel wat rekening gehouden te worden met technische details om vooral op lange termijn een mooie duurzame gevel te behouden. Hoe wij de hoeken en randen tot in de details afwerken en hoe wij jouw gevel beschermen tegen klimaatwijzigingen in de toekomst, vertelt onze adviseur je graag met een kop koffie in onze toonzaal! 90% van de huidige gevelbepleisteringswerken worden met harshoudende gevelbepleistering op siliconenbasis uitgevoerd. Die zorgen ervoor dat de gevelbepleistering langer mooi blijft en dat je hem makkelijk kan reinigen. Maar heb je bijvoorbeeld een houtskeletsysteem, kunnen we voor jou in Ieper een dampopen gevelbepleistering gebruiken. Onze adviseurs zullen je hier graag over informeren!

Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Gevel bepleisteren in Ieper?

Gevelbepleistering is niet alleen mooi, het is ook een betaalbaar en duurzaam.

Ik wil advies
Gevelbepleistering IeperGevelbepleistering Ieper
Gevelbepleistering IeperGevelbepleistering Ieper

Gevelbepleistering Ieper of Crepi

Op zoek naar een professionele gevelbepleistering in Ieper? Een gevelbepleistering of buitenbepleistering op basis van siliconen is de ideale keuze voor een strakke, moderne, onderhoudsvriendelijke en duurzame gevelafwerking! Crepi is daarnaast verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. In de bosrijke omgeving rond Ieper kunnen wij jouw gevelafwerking met crepi nog extra behandelen met een vuilafstonde coating, echter is dit niet altijd nodig! Soms is het beter om de vuilafstotende extra coating pas na een 10-tal jaren te plaatsen omdat bij de huidige producten reeds een siliconenbasis aanwezig is. Onze adviseur vertelt je tijdens zijn bezoek hier graag meer over!

Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

Échte stielmannen en een korte opvolging van een projectleider maken hier het verschil.
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611

Onze plaatsing gebeurt volgens de Europese ETICS richtlijnen. Zo ben je alvast zeker van een uitvoering volgens de regels van de kunst. Gevelbepleistering plaatsen bij nieuwbouw of renovatie in Ieper is nog een echte ambacht. Stielmannen en een korte opvolging van een projectleider maken hier het verschil. Onze mensen worden dagelijks opgevolgd en jaarlijks organiseert IsoGroup verschillende opleidingsdagen om zijn uitvoerders de nieuwste technieken en trends tot in de kleinste details te laten uitvoeren, rekening houdend met die ETICS-norm en de richtlijnen van het WTCB. Zo kunnen we u de optimale service aanbieden voor jouw gevelbekleding te Ieper!

Ik wil advies
Gevelbepleistering Ieper
Gevelbepleistering IeperGevelbepleistering Ieper

10 jaar garantie voor gevelbepleistering te Ieper

IsoStone biedt jou 10 jaar garantie op het werk en we hebben een aparte nadienst om snel je bij te staan bij eventuele problemen of schade aan jouw woning te Ieper. Hoe dan ook doen wij onze uiterste best om u te voorzien in de beste prijs/kwaliteit verhouding voor gevelbepleistering en andere gevelwerken. Wil je zelf je gevel niet onderhouden, sluit een onderhoudsovereenkomst af met onze nadienst. Op een ecologische wijze komen wij de gevel afstomen, zodat alle organisch vuil verwijderd wordt!

Ik wil advies

Gevelbepleistering Ieper met gevelisolatie

Bij nieuwbouw of gevelrenovatie in Ieper wordt er vaak voor een gevelisolatie aan de buitenzijde van de woning gekozen om zo de woning perfect luchtdicht te maken. Zo kan je aan de huidige en toekomstige isolatienormen voldoen. Aan de buitenkant van het huis wordt eerst isolatie geplaatst, daarna wordt deze versterkt met een glasvezelwapening die vervolgens wordt uitgevlakt. Als eindlaag komt dan gevelbepleistering of crepi! Natuurlijk plaatsen we ook buitenbepleistering rechtstreeks op de gevel mocht je je woning of project in Ieper al hebben geïsoleerd aan de binnenzijde of met spouwmuurisolatie. Vraag onze adviseurs op welke isolatiepremie voor buitenmuren u recht heeft!

Ik wil advies
Gevelbepleistering IeperGevelbepleistering Ieper

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze gevelbepleistering realisaties in de buurt van Ieper?

Clapdorp – Zemst (Eppegem)
Bekijk het project
Merckx – Van Looy – Herenthout
Bekijk het project
De Bruyn – Sint-Katelijne-Waver
Bekijk het project
Rits – Sint-Katelijne-Waver
Bekijk het project

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.