Gevelisolatie Elst

Gevelisolatie Elst

De gevelisolatie in van de buitenschil samen met een afwerking van crepi, spuitkurk of steenstrips kan best gebeuren met een EPS isolatie van 6 tot 24 cm dikte – afhankelijk van de noden van het project in Elst.

Project uitwerking op maat
Hoogste veiligheidsklasse
10 jaar garantie
“Zeer goede uitleg en correcte opvolging na elk contact. Van aanvraag tot afwerking was dit een zeer aangename samenwerking!”
Hendrik Van Bockel

Vraag vrijblijvend advies aan

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.

Contacteer ons vrijblijvend of vraag je gratis offerte

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag of met een gedetailleerde offerte.
Bedankt voor je interesse! We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Gevelisolatie met EPS in Elst?

EPS in de volksmond ook vaak piepschuim genoemd, vaak wit van kleur is een veelkomend product voor verpakking van materialen die koel bewaard dienen te worden. EPS bestaat voornamelijk voor 90% uit luchtkorrels! Een ideale isolator en dus ook in plaatmateriaal gebruikt in de bouw in Elst. Isostone werkt met bewerkte EPS panelen waar grafiet werd aan toegevoegd en krijgt deze een grijze kleur. Door toevoeging van grafiet verhoogt de isolatiewaarde (lambda-waarde) en kunnen er dunnere platen worden gebruikt (een winst van 2 cm) voor een zelfde isolatiewaarde!

Ik wil advies
Gevelisolatie ElstGevelisolatie Elst
Gevelisolatie ElstGevelisolatie Elst

Het voordeel van EPS-gevelisolatie Elst.

De semi-zachte platen zijn akoestisch beter dan de harde isolatiepanelen zoals pir of pur-platen. Dus contactgeluiden of trillingen van wegverkeer worden beter opgevangen! Omdat de EPS-panelen ook kunnen opgeschuurd worden zijn ze een beter alternatief dan de andere harde isolatiepanelen. Zo kunnen afwerking met crepi of spuitkurk vlakker uitgevoerd worden en geven ze veel mooier eindresultaat. Laat ons jou overtuigen om je gevel te isoleren met EPS in Elst.

Ik wil advies

Hulp nodig bij de uitwerking van je renovatieproject?

IsoGroup werkt volledig volgens de Belgische WTCB-normen. We bieden je 10 jaar garantie aan op alle werken. Onze experten staan voor je klaar!

Échte stielmannen en een korte opvolging van een projectleider maken hier het verschil.
Hulplijn

Neem vrijblijvend contact op met een IsoGroup adviseur voor al je renovatie vragen.

Bel ons op: +32 15 800 611
Gevelisolatie ElstGevelisolatie Elst

Gevelisolatie afwerking met hout in Elst

Voor de afwerking met hout of een andere plaatafwerking is de keuze voor een harde isolatieplaat de betere oplossing. De opbouw van een een gevel met isolatie en hout te Elst dient steeds geventileerd te gebeuren, zodat het hout of plaatmateriaal ook aan de achterzijde kan drogen. Anders riskeer je verrotting van het materiaal.

Ik wil advies

PIR-isolatie in Elst

Doordat PIR of PUR isolatieplaten een betere isolatiewaarde hebben kan je dunner isoleren dan met een EPS paneel, ook werd er grafiet aan toegevoegd. De opbouw van een geventileerde gevel neemt door de verplichte spouw tussen de isolatie en het hout regelwerk meer plaats in beslag dan een gesloten systeem met afwerking in crepi, spuitkurk of steenstrips te Elst. Daardoor is de keuze voor een zo dun mogelijke isolatie met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde de betere oplossing. Deze platen kunnen ook de drukbelasting van het houten regelwerk beter aan. Aan de buitenzijde hebben PIR of PUR-panelen vaak een aluminium vlies dat er voor zorgt dat de PIR of PUR beschermd wordt tegen uv-licht en andere weersomstandigheden in Elst.

Ik wil advies
Gevelisolatie ElstGevelisolatie Elst
Gevelisolatie ElstGevelisolatie Elst

Gevelisolatie optimaliseren

De naden waar de platen tegen elkaar worden gezet, dienen met aluminiumtape te worden afgedicht. De gassen die in de platen verwerkt zitten blijven zo langer in het paneel en zo zal de isolatiewaarde van de plaat dus optimaal blijven. Voor de aansluiting in de grond of net boven het maaiveld wordt er geopteerd voor een isolatiemateriaal dat weinig tot geen wateropname heeft. De sokkelisolatie in XPS is net zoals de PIR of de PUR-plaat een harde plaat wat ook de drukbelasting ter hoogte van de plint verbeterd. Bij ISOGroup ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar gevelisolatie in Elst!

Ik wil advies

Zij gingen je voor

Elk jaar begeleiden we 200+ werven van A tot Z met de juiste renovatie keuze's.
“Correct bedrijf met ervaren mensen. Stipt en netjes in de uitvoering!”
Tim Henderickx
“Bedankt om snel te reageren om een kleine herstelling aan onze gevel te doen!”
Annick Van Meerbeek

Bekijk onze gevelisolatie realisaties in de buurt van Elst?

Clapdorp – Zemst (Eppegem)
Bekijk het project
Merckx – Van Looy – Herenthout
Bekijk het project
De Bruyn – Sint-Katelijne-Waver
Bekijk het project
Rits – Sint-Katelijne-Waver
Bekijk het project

Niet gevonden wat je zocht?

Stel je vragen aan één van onze IsoGroup adviseurs. Wij staan voor je klaar.