Jouw gevel zichtbaar mooier,
voelbaar warmer

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Gevels

IsoStone is de expert in gevels met steenstrips, gevelbepleistering, spuitkurk en gevelisolatie voor gevelbekleding en gevelrenovatie.

Elke gevel is anders en daarom bekijken onze adviseurs samen met jou wat de voor- en nadelen zijn van elk product en uitvoering, om zo de ideale oplossing, naar jouw wensen, aan te bieden!

De strikte opvolging van de projecten en het persoonlijk contact zorgen reeds voor heel wat tevreden klanten. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak vrij uniek is en je zeker zal bevallen!

Sinds kort behoort IsoStone gevels tot de IsoGroup. Onder de vleugels van de IsoGroup Holding zal IsoStone verder werken onder de strikte kwaliteitseisen, die de IsoGroup hanteert!

IsoStone - siliconenharspleister

Gevelbepleistering

Een buitenbepleistering of gevelbepleistering op basis van siliconen is de ideale keuze voor een strakke moderne, onderhoudsvriendelijke en duurzame gevelafwerking! Crepi is daarnaast verkrijgbaar in meer dan een 100-tal kleuren.

spuitkurk werf haacht

Spuitkurk

Spuitkurk is een decoratieve afwerking met beperkte isolerende eigenschappen, en is heel geschikt voor gevels. Deze innovatieve toepassing bestaat reeds jaren en werd vooral in zuidelijke landen gebruikt als geveltoepassing op gevels en daken!

IsoStone - Steenstrips

Steenstrips

Je wil je gevel een authentieke look geven, dan kan je kiezen voor een afwerking met steenstrips. Steenstrips worden verzaagd uit een klassieke gevelsteen, zo krijg je de look van een gemetste muur. Waar een spouwmuur vaak nog voor vochtproblemen zorgt, is dit met een gevel met steenstrips bijna uitgesloten!

Gevelbekleding

Gevelbekledingen heb je in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een afwerking met hout (ceder, thermowood, tropisch hout , enz), met decoratieve harde beplatingen (type cementvezel, formica, enz) met aluminium panelen of nog met veel meer andere mogelijkheden.

IsoGroup - Isolatie

Gevelisolatie

De isolatie van de buitenschil samen met een afwerking van crepi, spuitkurk of steenstrips kan best gebeuren met een EPS isolatie van 6 tot 24 cm dikte – afhankelijk van de noden van het project. EPS in de volksmond ook vaak piepschuim genoemd, vaak wit van kleur is een veelkomend product voor verpakking van materialen die koel bewaard dienen te worden.

Jonas Merckx & Celien Van Looy, Herenthout

De architect tekende de gevelafwerking van onze droomwoning – een moderne, strakke nieuwbouw – met crepi en steenstrips van lichtgrijze natuursteen en een laag van 18 cm isolatiemateriaal. Een betrouwbare partner om dit uit te voeren, vonden we in IsoStone. Verkoper Carl zorgde voor een deepdive in het grote aanbod waarbij hij een sterk adviserende rol opnam. Welke tinten en structuren passen bijvoorbeeld mooi bij elkaar. Maar ook, de door ons gekozen steenstrips zijn bijvoorbeeld heel onregelmatig, wat een visueel probleem geeft bij de afwerking van de hoeken van de woning.

Carl van IsoStone stelde voor om een afwerking te voorzien in zwarte aluminium, in eenzelfde ralkleur als onze ramen en deuren. Dat geeft een zeer fijn eindresultaat. Straf hoe ze op de details letten bij IsoStone. Met onze projectmanager hadden we een vergelijkbare open relatie tijdens de uitvoering. Hij hielt ons van alles goed op de hoogte, communiceerde rechtstreeks als er iets afweek en gaf meteen een oplossing mee.

De gevelbekleding is helemaal uitgevoerd volgens het plan, en het eindresultaat vinden we beter dan verwacht. De vakmannen hebben de crepi zeer strak afgewerkt. Dat oog voor detail zie je duidelijk, zeker wanneer de felle zon er op schijnt. En dat is heel straf, want vaak zie je minder zorgvuldige afwerkingen. IsoStone levert kwaliteit, het gaat vooruit op de werf en alles is pico bello afgewerkt. Wij zijn fan!

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.