IsoStone - siliconenharspleister

Gevelbepleistering
Mooi, betaalbaar en duurzaam

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Gevelbepleistering

Gevelbepleistering of ook vaak crepi genoemd in de volksmond, is niet alleen mooi en strak, het is ook een erg betaalbare oplossing.

Bepleisteren is nog echt een ambacht en dient dus door echte professionals te worden uitgevoerd. Er dient dan ook heel wat rekening gehouden te worden met technische details om vooral op lange termijn een mooie duurzame gevel te hebben. Hoe wij de hoeken en randen tot in de details afwerken en hoe wij jouw gevel beschermen tegen klimaatwijzigingen in de toekomst, vertelt onze adviseur je graag tijdens een tas koffie in onze toonzaal.

90% van de huidige bepleisteringswerken worden met harshoudende gevelbepleistering op siliconenbasis uitgevoerd. Die zorgen er voor dat de bepleistering langer mooi blijft en dat je hem makkelijk kan reinigen. Maar heb je bijvoorbeeld gebouwd met een houtskelet systeem, kan het zijn dat er een dampopen gevelbepleistering dient te worden gebruikt. Onze adviseurs zullen je hier graag over informeren.

Gevel bepleisteren?

Gevelbepleistering is niet alleen mooi, het is ook betaalbaar en duurzaam.

Gevelbepleistering of Crepi

Een buitenbepleistering of gevelbepleistering op basis van siliconen is de ideale keuze voor een strakke moderne, onderhoudsvriendelijke en duurzame gevelafwerking! Crepi is daarnaast verkrijgbaar in meer dan een 100-tal kleuren.

IsoStone crepi siliconenharspleister

In een bosrijke omgeving kunnen wij jouw gevelafwerking met crepi nog extra behandelen met een vuilafstotende coating, echter is dit niet altijd nodig! Soms is het beter om de vuilafstotende extra coating pas na een 10-tal jaren te plaatsen omdat de huidige producten reeds een siliconenbasis aanwezig is. Onze adviseur vertelt je tijdens zijn bezoek hier graag meer over.

Échte stielmannen en een korte opvolging van een projectleider maken hier het verschil.

Offerte?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
IsoStone - siliconenharspleister

Onze plaatsing gebeurt volgens de Europese ETICS richtlijnen.

Zo ben je alvast zeker van een uitvoering volgens de regels van de kunst.

Crepi plaatsen bij nieuwbouw of renovatie is nog een echte ambacht, echte stielmannen en een korte opvolging van een projectleider maken hier het verschil.

Onze mensen worden dagelijks opgevolgd en jaarlijks organiseert IsoGroup verschillende opleidingsdagen om zijn uitvoerders de nieuwste technieken en trends tot in de kleinste details te laten uitvoeren, rekening houdend met die ETICS-norm en de richtlijnen van het WTCB.

10 jaar garantie

IsoStone biedt jou 10 jaar garantie op het werk en we hebben een aparte nadienst om snel je bij te staan bij eventuele problemen of schade aan jouw woning. Hoe dan ook doen wij onze uiterste best om u te voorzien in de beste prijs/kwaliteit verhouding voor crepi en andere gevelwerken.

Wil je zelf je gevel niet onderhouden, sluit een onderhoudsovereenkomst af met onze nadienst. Op een ecologische wijze komen wij de gevel afstomen, zodat alle organisch vuil verwijderd wordt!

Gevelbepleistering met gevelisolatie

Bij nieuwbouw of gevelrenovatie wordt er vaak voor een gevelisolatie aan de buitenzijde van de woning gekozen om zo de woning perfect luchtdicht te maken, zo kan je aan de huidige en toekomstige isolatienormen te voldoen. Aan de buitenkant van het huis wordt eerst isolatie geplaatst, daarna wordt deze versterkt met een glasvezelwapening die vervolgens wordt uitgevlakt, als eindlaag komt dan de gevelbepleistering of crepi.

Natuurlijk plaatsen we ook buitenbepleistering rechtstreeks op de gevel mocht je je woning of project al hebben geïsoleerd aan de binnenzijde of met spouwmuurisolatie.

Vraag onze adviseurs op welke isolatiepremie voor buitenmuren u recht heeft.

Bekijk onze Gevelbepleistering REALISATIES

Jelle Caers, Putte

Onze woning uit 1975 had een volledige renovatie nodig. Spouwmuurisolatie bleek al snel geen optie. Zouden we de façade dan moeten afbreken? Bij een zoektocht op het internet botsten we op IsoStone. Verkoper Niels overtuigde ons met gedetailleerde informatie, onder andere met info uit een artikel van de KUL, dat de buitengevel bekleden met 14 cm isolatiemateriaal en een crepi afwerking een eenvoudigere oplossing was die dezelfde energetische waardes bood. Omdat het een stevige ingreep was, kwam Niels enkele keren op plaatsbezoek. Wij bezochten ook de toonzaal.

Er zijn veel details waar je moet over beslissen, zoals de kleur, de korrelgrootte van de kiezel, enzovoort. Dat moet je ‘gezien’ hebben. We bezichtigden ook enkele referentiewoningen in de buurt. Met een gedetailleerde offerte voor gevelbekleding onderscheidt IsoStone zich duidelijk van de andere partijen in de markt. Bij de start van de werken kwam onze projectmanager ter plaatse om de finale opmetingen te doen en de laatste details te bekijken.

Zo bleken er scheuren in de gevel, die IsoStone extra verankerde, en voegden we nog een constructie toe voor een carport die we in de toekomst gaan plaatsen. Van een façademuur naar een witte gevel, het resultaat overtreft niet alleen esthetisch mijn verwachtingen, ook alle hoekjes en kantjes zijn tot in de details afgewerkt.

IsoStone is een correcte bouwpartner die communicatief sterk is in alle interacties voor, tijdens en na de bouwwerken. De prijs die we hier voor betaalden, lag trouwens sterk in de buurt van de andere partijen die we bevraagd hebben.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.