IsoStone spuitkurk

Spuitkurk
Decoratief en isolerend

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Spuitkurk

Spuitkurk is een decoratieve afwerking met isolerende eigenschappen, zeer geschikt voor gevels. Het is een innovatieve toepassing doordat spuitkurk zich aan heel veel materialen kan vasthechten, ongeacht dit gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel of een metalen gevel.

Verschillende toepassingen met spuitkurk zijn mogelijk. Zo kan het rechtstreeks op een bestaande gevel geplaatst worden zodat de vorm van de gevelsteen nog zichtbaar blijft, maar spuitkurk kan ook op een uitgevlakte gevel worden geplaatst, al dan niet , in combinatie met een isolatie, en dit bij nieuwbouw of renovatie!

NIEUWE TREND in de gevelafwerking !

Deze isolatietechniek met spuitkurk is een relatief nieuwe techniek in België. Nochtans wordt kurk vaak binnenshuis gebruikt om zowel praktische als decoratieve redenen. Denk maar aan kurkvloeren, kurkwanden, …

Nu kan je ook kurk gebruiken bij de renovatie van de gevel.

IsoStone spuitkurk

Het is een innovatieve toepassing doordat de kurk zich aan bijna alle materialen kan vasthechten, ongeacht of het gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel of een metalen gevel.

Wil je een nieuwe look en/of kleur voor je gevel? Wil je spuitkurk gebruiken als volwaardige gevelbekleding voor gevelrenovatie of bij nieuwbouw? Het kan allemaal. Kurk biedt een waaier aan voordelen & mogelijkheden.

IsoStone Spuitkurk

Ga je je woning isoleren en geniet een donkere kleur je voorkeur? Spuitkurk is de beste keuze!

Onze adviseur vertelt je graag waarom!

Offerte?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BIO-BASED gevelbekleding

Spuitkurk combineert het beste van de natuurlijke kurkkorrels met biobased harsen waardoor het zijn unieke elastische, resistente en isolerende eigenschappen bekomt.

Deze beschermende en decoratieve afwerklaag wordt met behulp van een pistool op luchtdruk gespoten waarna het een waterbestendige en ademende huid vormt met het uitzicht van crépi!

Ruim aanbod aan verschillende kleuren spuitkurk

Met een ruim aanbod aan kleuren en verschillende korrelgroottes, en dankzij de eenvoudige en snelle plaatsing biedt spuit kurk een betaalbare en definitieve oplossing voor de bescherming en afwerking van je gevel of jouw dak.

Spuitkurk als isolatie

Spuitkurk heeft beperkte isolerende eigenschappen door de gemalen kurkkorrels die aan de coating worden toegevoegd.

Laat je echter niet misleiden! Kurk is een eindlaag en kan jouw woning niet volwaardig isoleren. Om te voldoen aan de huidige isolatienormen moet je spuitkurk voor gevelafwerking nog steeds met een andere isolatiemateriaal combineren.

Zo kan je spuitkurk combineren met geëxpandeerde kurkplaten of werken met EPS-isolatie.

Bekijk onze Spuitkurk REALISATIES

Familie Steurbaut, Mechelen

Het oorspronkelijke plan was om de crepi van onze bijbouw te schilderen. Maar de originele aannemer bleek de dorpels verkeerd geplaatst te hebben, en IsoStone stelde vast dat de houtstructuur was aangetast. Zo mondde ons project uit in een gedeeltelijke herbouw van de houtskeletstructuur, het aanbrengen van een isolatielaag van 10 cm en een afwerking met spuitkurk. Onze verkoper gaf duidelijk advies, altijd het met het doel een kwalitatieve oplossing te bieden op lange termijn.

Zo kozen we voor spuitkurk. Qua energetische waarden gaf dat voor het houtskelet de beste waarden en esthetisch ook de mooiste afwerking. Daar denkt IsoStone echt in mee. We kregen een duidelijke prijsofferte, waarin onze opties, met eventuele meerkost, beschreven stonden. Onze projectmanager ging tijdens de uitvoering van de werken voor een kwalitatief eindresultaat, ook als er eens een tegenslag was, zoals een foute levering. De uiteindelijke factuur week geen € van de offerte af. Een detail aan een deur dat niet was afgewerkt, werd de volgende dag door de IsoStone dienst naverkoop rechtgezet.

Ik ben bijzonder tevreden dat we deze bijzondere ‘reis’ maakten samen met IsoStone. Het zijn vakmannen, ‘dankzij’ de coronatijd heb ik dat met eigen ogen kunnen zien. Het bedrijf is klantgericht en ze hebben hun procedures en processen goed op orde. IsoStone is niet de goedkoopste op de markt, maar we kozen met deze partner voor kwaliteit op lange termijn.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.