IsoStyle rolluiken

Accessoires de afwerking
voor je ramen en deuren

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Accessoires voor ramen en deuren

Het afwerken van je ramen, deuren en gevels gaat vaak gepaard met fraaie en functionele accessoires. Deze worden uitgevoerd in dezelfde materialen en kleuren als je ramen en deuren waardoor ze perfect geïntegreerd worden op het IsoStyle schrijnwerk. We houden rekening met de kleinste details. Zo worden alle kabels, voorbereidingswerken en bevestigingen geanalyseerd en vervolgens netjes weggewerkt.

Standaard worden ramen en deuren met diverse fraaie troeven geleverd: veiligheidscilinders, dievenklauwen en draaiknoppen aan de binnenzijde van deuren. Ook RC2 veiligheidsbeslag en raamkrukken met drukknoppen worden standaard geïnstalleerd. Maar wat met vliegenramen, zonneweringen, balustrades, rolluiken, dorpels, ventilatieroosters of deurtrekkers? Bij IsoStyle zit je goed voor alle soorten afwerkingen en stijlvolle accessoires.

De IsoStyle aanpak

Een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning. Het beste rendement voor je investering in nieuw buitenschrijnwerk. Daarvoor schakel je IsoStyle in!

Zonnewering en rolluiken

IsoStyle ramen en deuren

Zonwering en screens zijn een praktische aanvulling op verschillende soorten zonwerende beglazingen. Deze kunnen geïntegreerd worden, of in opbouw. Ook bieden we diverse soorten rolluiken aan. Rolluiken zijn ook vaak geïntegreerd, waarvan de kast volledig uit isolatie bestaat welke wordt ingewerkt in de muur. Ook voorzet of opbouwrolluiken, tegen de gevel, zijn mogelijk. Vraag het advies van onze adviseurs.

Vliegenramen en horren

IsoStyle ramen en deuren

’s Zomers slaap je het liefst zonder het gezoem van muggen en vliegen. Een vliegenraam op maat van je ramen, deuren of schuiframen helpt je voor eens en altijd van de muggenbeten af. Naast de traditionele vliegenramen, bestaan er ook mooie schuif- of plooisystemen.

Ventilatieroosters

IsoStyle ramen en deuren

Niet enkel de isolatienormen zijn erg streng tegenwoordig. Met isolatie van ramen en deuren gaat steeds ook ventilatie gepaard. Om de ventilatienormen met glans te behalen installeren we erg stijlvolle, bijna onzichtbare, ventilatieroosters in de kaders van het schrijnwerk. Uitgevoerd in dezelfde kleuren van het schrijnwerk vallen ze amper op.

Deurtrekkers en plooiwerk

IsoStyle ramen en deuren

Deurtrekkers en klinken bepalen voor een erg groot deel het zicht van ramen en deuren. Deze worden vaak uitgevoerd in inox, maar deze kunnen ook volledig in de RAL-kleuren of coating als jouw deur.

Soms dient er aluminium plaatwerk aangebracht worden voor een strakke afwerking, bijvoorbeeld bij dorpels of isolatie tussen twee ramen zonder zichtbaar kader. Dat noemen we plooiwerk, maatwerk van de bovenste plank waarbij ramen, isolatie en afwerking naadloos samenkomen.

Automatisatie en beveiliging

IsoStyle ramen en deuren

Wij maken graag van jouw huis, het huis van de toekomst. Een slimme en beveiligde woning is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo bieden we hoogtechnologische accessoires aan zoals een toegangsklavier of vingerscan om de woning te betreden.

Met een app is het mogelijk rolluiken, screens en garagepoort te bedienen ook wanneer je niet thuis bent. Dat is tegenwoordig geen droom meer, maar “all in” geïntegreerd in de geautomatiseerde systemen van IsoStyle. We blijven innoveren en zoeken de beste oplossing die bij jou past.

Andere accessoires en verfraaiingen

Valbeveiliging en balustrades zijn niet enkel veilig, ze maken je woning helemaal ‘af’. Ook een afdak voor pergola of een lichtstraat in een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een specifieke afwerking of oplossing? Onze experts staan voor je klaar.

Bekijk onze Accessoires voor ramen en deuren REALISATIES

Riet Van Dam, Mechelen

Toen we voor de ingrijpende renovatie van onze woning stonden – lees vier muren zouden blijven staan – namen we contact op met IsoStone. Verkoper Niels gaf ons zeer gedetailleerde informatie. Over spuitkurk en de verschillen met crepi, maar ook over de isolatie van 14 cm. Isostone dacht mee na over de meest optimale isolatie, niet gemakkelijk met een huis dat ingesloten is door drie tuinen.

Onze oude muren, en het feit dat we oud en nieuw combineerden, overtuigden ons snel om voor de elastische spuitkurk te kiezen. En ander argument waardoor we overtuigd geraakten: het onderhoudsgemak. We kozen bij Niels voor een bijzondere kleur op staal, een zandkleurige olijftint. Super mooi, ondertussen zijn er al mensen komen kijken die ook voor ‘onze’ kleur kozen bij IsoStone.

De werken zelf werden uitgevoerd in weer, wind en sneeuw. De mannen van IsoStone werkten hard door en ze zorgden dat er zo weinig mogelijk ongemak was voor ons. Ook positief: ze kwamen zelf met voorstellen om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij de afwerking met de boordstenen. Onze algemene aannemer merkte op dat de isolatie helemaal recht stond, met een zeer strak eindresultaat. En dat is niet gemakkelijk met oude muren die tegelijkertijd hol en bol staan.

Bij IsoStone werken vakmannen die ons project professioneel hebben aangepakt. Het viel ons op dat we met iedereen binnen het bedrijf een zeer aangenaam contact hadden.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.