IsoStone crepi siliconenharspleister

Crepi aanbrengen is een ambacht
enkel voor vakmensen

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Crepi aanbrengen: een taak voor vakmannen en -vrouwen

Het aanbrengen van crepi is een echt ambacht. Een goede voorbereiding en het uitvlakken van je huidige gevel of van de aangebrachte isolatie, zijn van wereldbelang. Anders kan je nooit een mooi, vlak resultaat bekomen.

Vaak denkt men dat de gebruikte producten het verschil maken voor een mooi resultaat. Kwalitatieve producten spelen inderdaad een rol. Maar het grootste verschil wordt gecreëerd door de kennis en de technieken van de man of vrouw die de crepi aanbrengt.

Zo zien wij vaak bedrijven die elke keer dezelfde producten gebruiken, maar toch totaal verschillende eindresultaten bekomen! Daarom leiden wij onze vakmannen en -vrouwen elk jaar extra op om tot de mooiste resultaten te komen.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.