IsoStone - siliconenharspleister

Waarom wordt er aan crepi
een korrel toegevoegd?

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Crepi = korrel. Waarom?

IsoStone crepi siliconenharspleister

Aan crepi wordt een korrel toegevoegd. Vaak heb je een korrel van 1.0 mm, 1,5 mm of 2 mm. Waarom voegt men een korrel toe aan crepi? Wij leggen uit.

Vanop een afstand zal je dit niet zien, maar kom je dichter bij de gevel, dan is de korrel zichtbaar. De reden waarom men een korrel verwerkt in crepi, is heel eenvoudig. Door structuur in het gevelvlak te maken, zie je minder snel oneffenheden. Zo zie je bij garagepoorten dat men op vlakke panelen ook vaak met structuurverf werkt. Zo merk je minder krassen of de golving van het plaatmateriaal.

Doordat crepi manueel door een vakman of vakvrouw wordt aangebracht, zijn er lichte glooiingen in het vlak. Door de structuur zijn deze bijna niet meer zichtbaar.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.