Een zelfreinigende coating
Meteen een goed idee?

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Een zelfreinigende coating: doen of niet?

Breng je meteen een zelfreinigende coating aan op je nieuwe crepi? Wij weten raad.

Wij adviseren je om zo een coating pas aan te brengen na een tiental jaar. De producten die momenteel in de crepi worden verwerkt, zijn voldoende onderhoudsvriendelijk. Elke coating of elk product verliest zijn eigenschappen geleidelijk door het uv-licht of agressieve lucht- of vochtkwaliteit.

Ons advies?

Voorzie je gevel pas na een tiental jaar van een nieuw beschermjasje. Zelfs al heb je in het eerste jaar een coating aangebracht, dan nog zal je na al die jaren verontreiniging opmerken.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.