Kwaliteitsverschillen ramen - Isogroup

Hoe ontdek je de kwaliteitsverschillen bij ramen

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Hoe ontdek je de kwaliteitsverschillen bij ramen

Slechte raamprofielen vind je bijna niet meer op de markt. De verschillen zitten vandaag in kleine details zoals de thermische brug bij aluminium profielen of de verstevigingen in het pvc profiel.

Waar wel echte kwaliteitsverschillen zitten, is in de techniek van het samenstellen van de ramen (ultramoderne persmachines, lasverbindingen, enz.), het type sluitingen en scharnieren, de afwatering en vooral de plaatsing.

Kwaliteitsverschillen ramen - Isogroup

Zo kan een raam worden vastgehangen met vier of met twaalf ankers. Drie keer raden welk de stevigste manier is. Vooral bij ramen die open kunnen, moet het geheel heel wat schokken opvangen en is die stevigheid bij de plaatsing geen overbodige luxe! Daarnaast is het ook belangrijk of een raam luchtdicht wordt geplaatst of niet. Het zijn allemaal details die je vaak niet ziet, maar die wel belangrijke factoren zijn.

Ons advies?

Laat je volledig informeren, de samenstelling van het raam en de plaatsing zijn echt van groot belang. Zo ondervind je op termijn geen problemen. De fabrikant (en bijgevolg het installatiebedrijf) geeft twee jaar waarborg op scharnieren. Een slechte keuze of minder goede plaatsing zal de levensduur van de scharnier sterk verminderen. Sluit geen compromissen en ga altijd voor een partner die een goede plaatsing garandeert.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.