IsoStyle ramen en deuren

PVC buitenschrijnwerk
onderhouden, zo doe je dat

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Je pvc buitenschrijnwerk onderhouden: zo doe je dat

Ramen en deuren in pvc zijn enorm populair, en daar zijn enkele goede redenen voor. Het materiaal heeft een uitstekende isolerende werking en ook qua prijs-kwaliteit is dit een topper.

Het onderhoud van het materiaal zelf is minimaal. Wel is het zeer belangrijk om het schrijnwerk goed schoon te houden! Wanneer je dit niet doet, kan het vuil permanent in de pvc blijven zitten. Zorg bij het schoonmaken dat de oppervlakte altijd voldoende nat is en gebruik geen schuurmiddelen. Dat maakt krassen in dit mooie materiaal.

IsoStyle ramen en deuren

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.