IsoStyle - Schuifdeuren en schuiframen

Schuifdeuren
In pvc en aluminium

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Schuifdeuren en schuiframen

Je binnen- en buitenruimte harmonieus in elkaar laten overvloeien, dat realiseer je met prachtige schuifdeuren of schuiframen. Je adviseur laat je kennismaken met de uitgebreide keuzemogelijkheden in pvc en aluminium in tal van kleuren en stijlen. IsoStyle werkt alleen met comfortabele hefschuifraamsystemen. Standaard in onze aanpak voorzien we gelaagd glas, dat is inbraak- en doorvalveilig. Dorpels leggen? Een vliegenraam? Ook aan de plaatsing en afwerking besteden we veel aandacht.

IsoStyle ramen en deuren
IsoStyle ramen en deuren

Schuifdeuren op maat

Op zoek naar een schuifdeur dat perfect past bij jouw wensen? Bij IsoStyle vinden we steeds een oplossing op jouw maat. Zo zijn er verschillende materialen uit te kiezen, die invloed hebben op hoe je schuifraam er uiteindelijk uit zal zien, maar ook hoe goed deze isoleren en ventileren.

Je schuifdeur met vliegenraam is de toegang tot je terras, tuin en de frisse buitenlucht. Door een goed systeem te kiezen heb je hier decennia plezier van! Onze adviseur komt bij jou ter plaatse om samen te bekijken wat past bij je ramen en deuren en wat de beste oplossing is voor je de schuifdeur naar je terras.

De IsoStyle aanpak

Een duurzame, energievriendelijke en stijlvolle woning. Het beste rendement voor je investering in nieuw buitenschrijnwerk. Daarvoor schakel je IsoStyle in!

Glazen buiten schuifdeur met aluminium of PVC schuifdeur systeem?

Een schuifraam of schuifdeur bestaat uit een profiel en het raam zelf. Een buiten schuifdeur is daarom meestal gemaakt uit PVC, aluminium of hout. Omdat je een PVC schuifdeur dezelfde kleuren en afwerking kan geven als de ramen in je gevel, krijgen PVC schuiframen vaak de voorkeur als je binnen de standaardmaten kan blijven. Meer en meer worden PVC ramen gecombineerd met aluminium schuiframen zodat er meer licht binnenkomt in de leefruimtes.

IsoStyle ramen en deuren | buiten schuifdeur

Afwerking en afmetingen van schuifdeuren

PVC en houten zijn beperkt tot een maximale hoogte van 2m30. Bij de keuze voor een aluminium schuifraam heb je die beperking niet. Schuifdeuren en schuiframen kunnen ook netjes als verzonken schuifraam in de vloer ingewerkt worden met een verlaagd profiel. Daarnaast kan jouw schuifraam op slot, dankzij de halve knopcilinder aan de binnenzijde. Indien gewenst kan dat ook aan de buitenzijde, zodat de schuifdeur als toegang gebruikt kan worden.

IsoStyle ramen en deuren | verzonken schuifraam
IsoStyle ramen en deuren

Al onze schuiframen worden steeds voorzien van een hefschuifsysteem. Dit vergemakkelijkt het open- en dichtschuiven van het raam en zorgt voor minder slijtage en een lange levensduur van de geleiders. Een vliegenraam voor je schuifdeur is steeds mogelijk.

Wil je het neusje van de zalm? Dan is een automatische schuifdeur met bediening misschien wel je ding. Vraag ook onze adviseur naar het harmonicasysteem. Dit vouwsysteem zorgt dat je één grote ruimte maakt van je binnen- en buitenruimte.

Bekijk onze Schuifdeuren en schuiframen REALISATIES

Familie Steurbaut, Mechelen

Het oorspronkelijke plan was om de crepi van onze bijbouw te schilderen. Maar de originele aannemer bleek de dorpels verkeerd geplaatst te hebben, en IsoStone stelde vast dat de houtstructuur was aangetast. Zo mondde ons project uit in een gedeeltelijke herbouw van de houtskeletstructuur, het aanbrengen van een isolatielaag van 10 cm en een afwerking met spuitkurk. Onze verkoper gaf duidelijk advies, altijd het met het doel een kwalitatieve oplossing te bieden op lange termijn.

Zo kozen we voor spuitkurk. Qua energetische waarden gaf dat voor het houtskelet de beste waarden en esthetisch ook de mooiste afwerking. Daar denkt IsoStone echt in mee. We kregen een duidelijke prijsofferte, waarin onze opties, met eventuele meerkost, beschreven stonden. Onze projectmanager ging tijdens de uitvoering van de werken voor een kwalitatief eindresultaat, ook als er eens een tegenslag was, zoals een foute levering. De uiteindelijke factuur week geen € van de offerte af. Een detail aan een deur dat niet was afgewerkt, werd de volgende dag door de IsoStone dienst naverkoop rechtgezet.

Ik ben bijzonder tevreden dat we deze bijzondere ‘reis’ maakten samen met IsoStone. Het zijn vakmannen, ‘dankzij’ de coronatijd heb ik dat met eigen ogen kunnen zien. Het bedrijf is klantgericht en ze hebben hun procedures en processen goed op orde. IsoStone is niet de goedkoopste op de markt, maar we kozen met deze partner voor kwaliteit op lange termijn.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.