Crepi & hout Vincke - Eppegem

Jaarlijks onderhoud van je gevel?
Zeker doen

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Jaarlijks onderhoud van je gevel: doen!

Wist je dat je gevel langer mooi blijft als je hem jaarlijks met een tuinslang afspuit?

Regelmatig horen wij verhalen dat, mits gebruik van een bepaald onderhoudsproduct op de gevel, jaarlijks onderhoud niet nodig is. Laat je geen oor aannaaien! Dit klopt niet.

We illustreren het met een voorbeeld. Laat je je wagen een jaar lang in je tuin staan, dan zal deze ook oppervlakkig groen worden! Een licht onderhoud van je gevel is dus zeker aanbevolen!

“Gevelonderhoud niet nodig?
Laat je geen oor aannaaien!”

Geen zin om dit zelf te doen? De IsoStone nadienstservice komt graag bij je langs met een stoomreiniger. Wij geven je gevel dan zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.