IsoStyle ramen en deuren

Krukken of klinken:
hier let je best op

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Klinken of krukken: hier let je best op

Nieuwe ramen en deuren? Dan denk je best ook even na over welke krukken, in de volksmond klinken, je gaat kiezen.

Soms kan je een kruk bestellen in dezelfde kleur als je schrijnwerk. Vaak is dit niet het geval, en dan raden wij aan om een zilverkleurige kruk te kiezen.

“Zilverkleurige krukken zijn duurzamer
want minder krasgevoelig!”

Je kan je krukken ook laten lakken in een structuur via de lakkerij. Deze krukken zijn echter gevoeliger aan slijtage. Weet ook dat gelakte krukken niet mogelijk zijn voor beveiligde krukken, dat zijn exemplaren met bijvoorbeeld een sleutel of drukknop.

Heb je ook al nagedacht over andere accessoires voor ramen en deuren?

IsoStyle ramen en deuren

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.