IsoStyle - Ramen

Pvc ramen:
met zonder folie?

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Pvc ramen: met zonder folie?

Pvc ramen zonder folie zijn de goedkoopste oplossing. Bij IsoStyle vinden we dit echter geen goede keuze. We leggen uit waarom we alleen met profielen met folie werken.

Profielen zonder folie zijn niet beschermd en dus niet duurzaam. Net zoals de gekende pvc tuinmeubelen vragen ze enorm veel onderhoud. Zonder folie gaan je ramen en deuren na enkele jaren toch verkleuren: je mooie witte profielen worden geel, krijgen matte vlekken en door de open poriënstructuur krijg je ze op termijn niet meer schoon. Bovendien zijn ze statisch en trekken vuil aan!

Daarom werken wij bij IsoStyle alleen met profielen die langs de buiten- en de binnenzijde voorzien zijn van een folie. Deze folies zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Het is erg simpel: met een folie blijft je buitenschrijnwerk heel lang mooi en zijn je ramen en deuren makkelijker te onderhouden.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.