Minerale crepi of crepi op
basis van siliconen en hars

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Welke soorten crepi bestaan er?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten crepi of gevelbepleistering op de markt: minerale crepi en crepi op basis van siliconen en hars. Wij leggen uit wat de verschillen zijn.

Minerale crepi

Minerale crepi wordt vaak gebruikt bij woningen die dampdoorlatend moeten zijn, zoals houtskeletwoningen. Woningen die geen ventilatiesysteem hebben, zijn vaak aangewezen op een minerale crepi:

  • Voordeel: het is een ademend product
  • Nadeel: minerale crepi is moeilijker te onderhouden. Het materiaal heeft poriën zoals een huid. Vuil kan zich hierin gemakkelijker nestelen

Ons advies?

Bekijk ook eens het alternatief spuitkurk. Dat heeft dezelfde eigenschappen, maar is onderhoudsvriendelijker!

Crepi op basis van siliconen en hars

Crepi op basis van siliconen en hars is de nieuwste telg uit ons gamma maar we gebruiken dit materiaal al in 90% van onze projecten. Hars zorgt voor een betere flexibiliteit en de siliconen hebben een vocht afsluitende eigenschap. Als je je woning isoleert langs de buitenzijde, is isolatie vaak niet-dampdoorlatend. Crepi op siliconenbasis is daarom de beste in zijn soort:

  • Voordeel: vuil komt oppervlakkig op de crepi te liggen en is gemakkelijk te verwijderen
  • Nadeel: de woning moet goed verlucht kunnen worden

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.