Spuitkurk en sokkel in belgische
blauwe hardsteen in Mechelen

Ik wens meer

Informatie

Vraag hier een

Offerte

Schrijf je in voor onze

Infosessie

Steirbaut – Mechelen

Hier werd een bestaand gebouw uitgebreid met een extra uitbouw.

De bestaande woning werd vroeger reeds geïsoleerd, deze werd verwijderd en de volledige woning werd opnieuw geïsoleerd en voorzien van witte spuitkurk.

De woning is dus klaar voor de toekomst.

  • Voor
    Na
  • IsoStone - spuitkurk
  • IsoStone spuitkurk
  • VOOR / NA
  • IsoStone - spuitkurk
  • IsoStone spuitkurk

Familie Steurbaut, Mechelen

Het oorspronkelijke plan was om de crepi van onze bijbouw te schilderen. Maar de originele aannemer bleek de dorpels verkeerd geplaatst te hebben, en IsoStone stelde vast dat de houtstructuur was aangetast. Zo mondde ons project uit in een gedeeltelijke herbouw van de houtskeletstructuur, het aanbrengen van een isolatielaag van 10 cm en een afwerking met spuitkurk. Onze verkoper gaf duidelijk advies, altijd het met het doel een kwalitatieve oplossing te bieden op lange termijn.

Zo kozen we voor spuitkurk. Qua energetische waarden gaf dat voor het houtskelet de beste waarden en esthetisch ook de mooiste afwerking. Daar denkt IsoStone echt in mee. We kregen een duidelijke prijsofferte, waarin onze opties, met eventuele meerkost, beschreven stonden. Onze projectmanager ging tijdens de uitvoering van de werken voor een kwalitatief eindresultaat, ook als er eens een tegenslag was, zoals een foute levering. De uiteindelijke factuur week geen € van de offerte af. Een detail aan een deur dat niet was afgewerkt, werd de volgende dag door de IsoStone dienst naverkoop rechtgezet.

Ik ben bijzonder tevreden dat we deze bijzondere ‘reis’ maakten samen met IsoStone. Het zijn vakmannen, ‘dankzij’ de coronatijd heb ik dat met eigen ogen kunnen zien. Het bedrijf is klantgericht en ze hebben hun procedures en processen goed op orde. IsoStone is niet de goedkoopste op de markt, maar we kozen met deze partner voor kwaliteit op lange termijn.

TIPS EN ADVIES

Kies jouw categorie: Toon alles {{ category.name }}
Kies jouw categorie:

De isogroup aanpak

Efficiënt beschermd

Jouw huis moet klaar zijn voor morgen. Want er verandert veel, niet alleen je manier van leven, maar ook het klimaat. En daar moet je je efficiënt tegen beschermen. IsoGroup werkt met gesloten systemen en isoleert naadloos de bouwschil van je woning: de gevel, ramen en deuren.

Zonder zorgen

Elke stap in het bouw- of renovatieproces organiseren we vlot en efficiënt. Onze gekwalificeerde medewerkers ondersteunen je van A tot Z: je adviseur begeleidt je door het keuzeproces, je projectmanager staat je bij tijdens de werken. Zo realiseren we samen een betaalbaar en kwalitatief project.

Energievriendelijke projecten

There is no Planet B, duurzame materialen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. We hanteren hoge isolatienormen en stemmen de waarden van de verschillende toepassingen op elkaar af. Met deze totaalaanpak krijg je het extra wooncomfort en de mooie besparing op je energiefactuur er gratis bij.

Stijlvolle projecten

Van klassiek, over landelijk tot strak modern, onze goed geïnformeerde adviseurs denken graag met je mee over welk materiaal bij welke stijl past. Ook duik je samen in de (technische) details van de afwerking. Het zijn net die details die zorgen voor een mooie en blijvende uitstraling van je woning.